Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir izetbeović je podvala nama muslimanima ne dozvolimo manipulacije
Poslo je Berluskoni po uzorak zlatne kašike...............
Dobar :)
Stvarno ovakvi idioti ko ovaj riđobradi ni malo neznaju bit frajeri pa reć meni je dosta neznaju zapjevat i zapojas zadjenut, nego ja pa ja nema ko da nam bude predsjednik već ja dokle god može ja sam ba predodređen da vas predstavljam vidme kakav sam fajn. Da mi ga je samo poslat samo dva dana da malo projektuje jer on je ako niste znali arhitekta bolje reć arhi-tetka al et štaš, a možda se do oktobra i samoubije ne ide im nešto baš sa sahranjivanjem onog tihića na prečac , žilav ćelo majku mu 6 rakova ima al neda se, eno juče pišu da se oporavlja, mislim da će bakarina da crkne od muke.
Od njegovih sastanaka silnih, nikakvog hajra narod nema... Samo on licno!!!
najbolje političarke su bile za vrijeme berlusconija
Valjda poslije izbora u oktobru vise necemo gledati ovu ublehu na mjestu clana predsjednistva..
..necemo kur.ac...svi sad ovako po fb-u pljuju i klixu...isto ko prosle izbore...gdje god se okrenem i na netu i uzivo od rodbine prijatelja poznanika prolaznika svi istu pricu...pljuju njega i sda... ...dodju izbori...on i sda pobjede sa 99% glasova...odmah posle izbora svi nisam ja glaso nisam ja nisam nisam ja...niko nije glaso ...glasao moj dzedo mrtvi... svi lažu da neće, ali svi ce glasati za iste ublehaše ko do sad...ko ti bude reko da nije on JES STO POSTO..
AMIN!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma stavam je ljudi doveo bake da tambura a da mu zena ne zna xD
Ako i sta bude konkretno, nisi ti ni za sta zasluzan, sem za povecanje stope kriminala, u kojoj i sam ucestvujes.
mozes misliti.. da nije tuzno, bilo bi smjesno kako se bavite predizbornom kampanjom!
Jojj sto cemo daleko dogurati sa ovim Izetbegovicem..
Da nece zenu zaposliti negdje u Evropsku uniju, malo joj direktorsko mjesto u bolnici.
nista konkretno od izetbegovica, sama demagogija i prodavanje magle
Gdje su mu cvike? Kako je Angelinu primio sa cvikama, pa neka ostane u folu, odlično mu stoje :)