Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa. Nista daj i meni 10 miliona i ja cu biti patriota
Mislim suprotno.Fadil izlazi iz ovoga ko pobjednik.Nepravda je ucinjena prema prema pravdniku .Narod to pamhti i ne zaboravlja.Alija Izetbegovic je presudjen nepravedno.Narod je posao za Alijom.Narod ce poci i za fadilom.Pitanje je samo vremena.Oni koji su suditi fadillu bice manji nego se rodili
Jedno ime govori sve - Jelka Miličević. Bošnjaci ujedinimo se i kaznimo izdajnike na sve načine.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Vi ste Drzavi hjebali mater za sva vremena!! Zakon je bio za sirotinju i one koji nisu htjeli putevima Asima, da ti zavrsim! Ne sikiraj se aBd i ti ces mu ubrzo se pridruziti. Sve vam se treba oduzeti sto ne mozete dokazati da ste zaradili. Nema ostavio babo!!! Kakoo??
Sve vam je od a do z napisano koliko je novalic nevin, kako je trebalo da se zavrsi i zasto je sad panika: https://nap.ba/qpost/204185?fbclid=IwAR033jgBOrA64Kn5g5zXbzqx8GBRUa_BIncBN6iLKBWBnFgbp1s3xOR-6ag
Gdje su milijarde Bakire
Nije prvi put da gledamo takve scenarije u kojima su se uklanjali sposobni, da bi se nametnuli poslušni. Bravo majstore
Njih obadvojicu u zatvor lopovi i kriminalci a sa njina povesti onog arzuza sabihu.
Kako se Jerka izvukla kao najviša instanca ministarstva još uvijek mi nije jasno, bez njenog potpisa kao ODGOVORNE osobe ništa se ne bi ni desilo. Fadil i Malina bez daljnjeg lopovi to se zna, ali koga je HDZ ucijenio za Jerku ostaje da se vidi (tj saznati nećemo nikada).
Ramazan a ti i dalje lazes munafice ljigavi pljuc spodobo lopovska👎👎👎
e moj bakire,zbog ovakve price ste i izgubili svu vlast
Divi ridjana simpatican ko kredit
Hoce li biti kakvo okupljanje pred sudom 🤪 pitam za jarana..
Pa i jeste nepravedna, ti i žena ste trebali ležati, vi ste krivi, njeg ste samo zahvalili klosari
Sudake presude se ne komentarišu, već izvršVaju.
Pa idi i ti s njim u zatvor šonjo ...ti patriota, obojica lopovi ...sjeme vam se zatrlo
Dobro si ti ikako normalan kada onakvu zmiju ugledas pored sebe cim se probudis.
Ovakvih bakirovih “patriota” se nazalost nakotilo i vise nego je on i taj ideoloski sklop uopste i planirao. Oni su sve samo ne patriote…sverceri, ratni profiteri, kriminalci sa svakog nivoa. Bosnjaci se moraju boriti i protiv ovog zla, kao sto su se borili i 90-tih…protiv slicnih metodologija dokazivanja patriotizma.
Ako je takav mufljuz patriota onda mi je iskreno žao što nas dušmani nisu skroz potamanili!