Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Jedna vreća za mog Bakira", " bošnjačka mafija", "reketasi", " lopovi"... Sta ćemo sa tim Fahro ? Prodao si se za male pare.
Ma nije se nikada ni nudio nit prodavao,samo ih je ucjenjivao preko Avaza i sebi gradio bolju poziciju,sve je to isto kolo......
Vraća se Fahro starom stadu, mogli bi se i ujediniti, jer je sada Fahro izgubio kompletnu podršku ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Meni su Fahro i Bakir dokaz da ja nikad ne bih mogao biti političar... Nakon svega što su govorili jedan o drugom sad se ližu.
Potpuno se slažem. sda je napravila Fahru, on ih ujedao do kosti, dirao im u familiju i mrtve, oni ga odbacivali ko štene s noge, a sad su se kao našli za dobrobit Bošnjaka. Oj zemljo.
Mnogo li su lajali ovi SDA-ovci po Radončiću, zanimljivo danas šute, a već od sutra pretpostavljam da će im biti i drag P.S. doduše ni on njima nije ostajao dužan ;)
TO FARO PLACA RATNI DUG ZA ONAJ PRVI MILION AVAZU, ZA ONU UTAJU POREZA, ZA FEBRUARSKE PROTESTE ITD. SVE POSTEN I FIN SVIJET. DIVOTA.
Čoviću kad treba pomiri ih, kad mu treba zavadi ih. Sve po potrebi. Ali neka tako i treba, ovce su tu da se šišaju.
galantna ponuda hahaha omg on je sponzor, a ti k**va? e moj bakire :/
Sjeme mu se zatrlo ko je doveo i tebe i Fahru kuharicu i Dodika i sve ostale lopine.Isplivali ste kao stetocine,kao pacovi,poslije rata,kao i svi profiteri,lopovi i "tajkuni".U paklu svi gorili!
oni ne znaju naci put do pakla ker su muslimani... kod muslimana je dzehenem... tako da i za to moraju postojati dvojezicni putokazi... 😊 inace ce zalutati u raj, hocu reci dzenet...gdje se trenutacno nalaze...
travestiti na djelu
HAHHAHAHA FRAJER PISE GODINAMA SVE NAJGORE PROTIV BAKIRA, ZNACI BILO MI JE MUKA VISE OTICI NA TAJ PORTAL KOLIKO JE SRAO I KAKVE JE VIJESTI IZVLACIO. A SADA SVAKO MALO SLIKA NJIH DVOJICE. ZNACI FUJJJJ FUJJJJ I FUJJJ! Mi jednostavno nemamo normalnu opoziciju
Bakire kad vidim tvoju bradu dojde mi da svoju odma obrijem
izdajnik bosnjaka.prodao bih.je bao ga covic
Svi oni stite samo svoje interese i svoje guzice a ti narode skapaj od gladi kada si glup....
jebala ih uredba, sada sujete rade, tu je istina na strani df-a ....ali ne možeš kenjati o uredbi u politici koju kreira covic -gdje je zbog sicne sujete izbacio df ... to je politika moraš prihvatiti i poraz... a gradjani moraju shvatiti da ne smije biti mržnje, jer oni se danas svadjaju a sutra pomire ....Komšic mora doci što prije sebi i prihvatiti da badje normalne ljude i bude dio vlasti - od sdp-a nema ništa-cinjenica koja boli likovi su uništili socijal.demokratiju nakaradnim drugarstvom tipa Branko kockica - ko koga nategne ... željko jeste tanak politicar za dublje pol.vode kao i bakir ali moraju zarad BIH uvuci sve probosanske snage u svim narodima ..... vidimo sada šta znaci ujedinjenje dvije velike bošnj.stranke i neka ih bude sramota da ih miri covic, a ne oni sami .... tolike laži i spinovanja da i sada nagoni na povracanje, ne smije toga biti jer šteti cijeloj BIH ..... srbija-SANU i Vucic su na infuzijama sada, vece jedinstvo u BIH manje interesa i novaca za njih ....
ali kako? Znaš li šta ti taj čovjek radi zadnjih 15 godina?
Hebo te otac Alija
zašto Pasiji.. šta bi, ko bi i gdje bi bio da nije bilo Alije r.a.?
Poslao Erdogan jednu Bakirovu vrecu direktno iz Istanbula. Prica se da valjda samo Erdogan zna sifru sefa
BiH je trenutno infiltrirana parazitima