Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire svojom izjavom da bosnjama ne smeta krsni dan tj. slava REPUBLIKE SRPSKE pokazao si da si veliki vizionar i jos veci covek i politicar.....nastavi ocevim putem!!!!
Hvala ti Bakire najvećeg muslimana oca sine što brineš za naš narod muslimanski i šta nas braniš od nevjerničkih dušmana. Uz tebe smo svi pravi muslimani. Jednog dana će ova zemlja biti naša.
NAJODGOVORNIJA OSOBA u skorijoj povjesti za stanje bošnjačkog a i bosansko hercegovaćkog naroda u kojem se nalazi je Alija Izetbegović. -izdao je volju večine bosanaca i hercegovaca iskazane na referendumu za nezavisnu i suverenu REPUBLIKU BIH On je uništio multietničku BIH pristajanjem 93\' na formiranje Federacije BIH čime je omogućio srbima da stvore svoju Etničku teritoriju unutar RBIH smrtni grijeh zbog koga će Alija Izetbegović otići na smetljište povjesti je priznavanje u dejtonu tvorevine nastale na genocidu naziva REPUBLIKE SRPSKE unutar Bosne i Hercegovine., a sve po nalogu Dobrice Ćosića i SANU-a TO MU BOSANCI I HERCEGOVCI NIKADA NE SMIJU OPROSTITI I nadam se da je ĐEHENEM mjesto u kome se taj smr@d nalazi ! amin!
Ma kakav Alija.. pa zar on mene da predstavlja, smijesno..!!! Jedan seoski bosanskosamacki cicica, da mene predstavlja, ma ni u snu.. A kome je on bio vodja, zaboli me K.
samo neznalice pluju po rahmetli Aliji...a kad se trebalo agresoru suprotstaviti on je jedini stao na put pripajanja velikoj srbiji i raspisao referendum o nezavisnosti..slazem se da je neke stvari morao bolje al ko nas je napao dobro smo prosli jna 5sila tad na svijetu
pravi lider,svaka izjava na mjestu i ne mlati puno praznu slamu...bakire imas moj glas i na sl izborima
Svi vi sto mlatite rodili ste i aliju i princa i avaza i ostalu b-a-gru koja nas ovako njezno tjesi da ce EUFOR ostati i donijeti hape , napraviti drzavu , ukinuti genocidnu tvorevinu i napraviti 2 km puta za 20 godina ....Pu, fuj fuj jado jadni i tvoja politika. Ja te nebi ni za preddsjednika podruznice Rupin Do ; to je beli negdje kod Zavidovica.
EUFORE, ima li tih zlatnih kaiska vise?
koji je ovaj covijek nikad ga nisam vidio
Alija je bio totalni navčina i nesposobnjaković koji je držao svoga sina cijelo vrijeme rata među zidovima narodne banke u Sa, dok su drugi ginuli njegov sin je bio na sigurnom i vjerovatno da nikada nije ispalio ni 10 metaka na četnnike ! dakle dovoljan razlog da Aliju smatram za šuppka..no optuživati Aliju da je kriv za nekakvu privatizaciju, certifikate, potpisivanje sporazuma u Dejtonu (a da ga nije potpisao bio bi radikalni ekstrem koji želi i dalje rat nove žrtve i proljevanje krvi-dakle nikada ovom našem j.e.b.e.n.o.m narodu ugoditi) zlatne kašike i ostala kafanska naprđivnja, dakle ukratko \'\'ako je grije sunce optužiti ALiju, ako je oblačno i pada kiša opet optužiti ALiju, optužiti Aliju čak i za globalno zatopljavanje..dakle obično kafansko naprđivnje..koliko vidim k.r.e.t.e.nsk.i Bošnjaci više napadaju ALiju nego onoga ko ih je klao i u.bi.j.a.o. tj onog psihopatu dr Dabića koji danas isprduje u udobnoj toploj ćelkiji haškog tribunala,j.eb.e.no smo glupp narod
Da mu babo nije izdao BiH i podjelio je u Daytonu danas ne bi 95% mladih sanjalo da ode iz ove nazovi zemlje. Da mu babo nije osmislio kriminalnu privatizaciju i certifikate i to podrzao danas be bi 45% nezaposlenih bilo u ovoj nazovi zemlji. Da mu babo nije izdao Srebrenicu danas ne bi moral Bosnjaka bio totalno unisten u ovoj nazovi zemlji. Da mu babe nije bilo sve bi bilo bolje, a ovo mladunce ce nas totalno ugasiti..
samo da okupatori odu,a posle cemo se lako obracunati sa ovim ostacima turske okupacije u bosni!
-pokojni mu caca rasprodo pola Bosne ,odgovara ti da bi bio uhljebljen na drzavnim jaslama Jadnice srami se bitango bezobrazna.
Trla baba lan, da joj prodje dan.. Supljake, supljake i samo supljake.. Vec vidjeno, jedno te isto. Kakva je prakticna korist za Federaciju ili RS, a da ne govorim za pojedinca, NIKAKVA.. Samo sisajmo Budzete od Predsjednistva do Vijecnika na selima..