Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znamo cija se prababa POTURALA 500 godina ahhah jesi i ti tamnoput ono crn ko turcin jesi li aaaaa haahhaah gen je to azijski turski konjusaru nemozes protiv toga nemozes ako su se turci povukli ostavili su vam taj tamni gen haha
nije ovo bakir napisao
Ko god je pisao ovo pismo svaka mu cast! A Bakiru respect sto je izabrao komptetentnog savjetnika. Da hoce biti barem po jedan ovakav u svakoj instituciji BiH... Ali na mjestu gdje mu neki nesposobni kloc iznad njega nece onemoguciti da ovako dobro reaguje.
@AK47 Sabahajrulahi, majpametnije bi ga upotrijebio na polupismenom babinom al kaponeu
To koalacliji Dodiku se vise ne svidja vec usvojeni stav zbog brace Rusa pa sad Lagumdzija trazi novi stav predsjednistva. Prvo prinese srtvu Dodi Bakira (Hadziomerovica) pa guzu sad bi i Bosnu. Nema ba vise ni onog jedinog covjeka sto je SDP imao, onog\"druga i prijatelja\". Care samo $.
ovaj covjek je nepismen i nekompetentan da vodi ovu drzavu. kao i vecina u vladi i parlamentu!
Bosna i Hercegovina je također podržala rezoluciju o Siriji, javlja Srna, premda je ranije najavljeno da će naša zemlja ostati suzdržana po ovom pitanju. Srna nezvanično saznaje da je predstavnik BiH na sjednici Generalne skupštine UN dobio instrukciju iz kabineta ministra inostranih poslova BiH Zlatka Lagumdžije da podrži rezoluciju o Siriji, iako je trebalo da bude uzdržan, jer Predsjedništvo BiH nije zauzelo zvaničan stav o sirijskoj krizi. Radiosarajevo.ba barem se u necemu slazu ..
komunistička govnna poput GULGumdžije su uvijek bili za despotske tiranske staljinističke režime..šta drugo očekivati, osim nadati se da se nekad pojavi neki drugi Mevlid koji će biti pametniji i koji će umjesto trošenja metaka po zidovima neke zgradurine svoj šanžer pametnije iskoristiti !
hahahhah , pa koda je mene pitao šta da radi , a i nema mnogo poteza na izboru , u šahu ste .
Bolje da je kuga snasla Bosnu i Hercegovinu i Bosnjake nego sto su je snasli Izetbegovici. Od kuge bi se Bosnjaci kad tad oporavili od dinastije Izetbegovica nece sigurno nikada.
bravo bakire
sto bosanski pravoslavci pjene sto ih niko nista ne pita.... sta ste navalili sa komentarima a niko vam se i ne ismijava ;)
Zlaja iskrena podrška od iskrenih domoljuba, ne obaziri se na ove...elemente
Turci su otišli prije 200 godin,to je davna prošlost a posljednji rat je bliska.Jesi li gledao film Jasmile Žbanić o 100000muslimanki koje su poturene pod Srbe.Kad više na mogu izvršiti abortus onda ih puste.VI STE DOBRIM DJELOM NASTALI OD NAS!!!!!!!!!!
Ma moze poduvat\'. Zlaja je nazayebaniji politicar na ovim prostorima, za njega je i SVeti MIle mala maca.
Користим згодну прилику да се колективно потурицама најебем матере.