Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOPURDA ODNESE OPET KOFERE PARA I ZLATA... A KASHIKE????
izm..etb.ego.vicu koliko ste s.ra.nja napravili ti i babo ti, mogo bi iskoristiti priliku da obezbjedis sebi smjestaj tamo jer kako izgleda, vasa sda nas nacini novim pales.tin.cima, trebace ti uskoro mjesto da se smjestis dok narod pati. Bilo bi puno bolje da si ti i takvi otisli onih 90tih zasvagda. Usli ste u historiju kao unistivaci svog naroda, bravo. o, povedi i se.r.ic.a i sl.ina.jd.jic.a sa sobom ko boga te molim, kao i ove bradonje sto ste im isprali mozak.
Turske br.2 u NATO. Bo[njaci i Turci dva bratska naroda. vlasi sluge vazda bili.
dabogda osto ko izbjeglica i to u kampu UNHCR-a, pod najlonom... i ovu i svenaredne zime
svi na zapad, bakir na istok. tutkummmm
Iznio Bakir malo guzicu u toplije krajeve, dojadio mu ovdje ovaj snijeg, dao bi obje ruke da je to glavni i jedini razlog ove \"posjete\"
Aferim Bakire, to je strateski veoma bitno za Bosnu i Hercegovinu-...Koliko bude Turska jaka toliko cemo biti jaki i mi Od berlinskog kongresa pa do srebrenickog genocida proslo j epreko 130 godina .130 godina progona i pokolj anad nama Bosnjama ..Hvala Bogu tome je dosao kraj..Za kraj da kazem i ovo kako bi post bio kompletan..Nisam simpatizer partije SDA. Bosna, njen prosperitet i sloboda njenom narodu prije svega...
UBICA,kao i otac mu....
Ne misli narod tj. 40 % BIH i 1 600 000 Srba ono što im Dodik kaže ,nego Dodik priča šta narod misli da bi mogoa pljačkati taj isti narod . 1480 Dodik bi za pljačku i lagodan život promijneio svoje ime u Izetbegdodig , a u Austriji ili veneciji u fra Dodikus . TAko da se opustite od Dodika i KArađića oni su samo potrošna roba ovog naroda koji ima odlično pamćenje i veoma jaku svijest i ne idemo da se klanjamo ni bivšim ni sadašnjim ni budućim okupatorima . KAda bi Rusija došla na BAlkan , Srbi bi bili neprijatelji RUsa ,a Muslimani i Hrvati bi rekli , oni su miješani sa Turcima mi smo pravi Rusi o veliki presvijetli RUski okupatoe mi ćemo ti vijerno služiti daj nam da u bijedi mi budemo vladali neposlušnim i remeitlaćčkim faktorom Srbima i da oni budu u većoj bijedi od nas i mi smo zaodvoljni
Prije nego sto placeni srbi dodikove gobelsove propagande pocnu pljuvati po Bosnjacima i Muslimanima raznim uvredama i lazima,zelim im da se najedu Bosnjackih hala, ima na pretek za sva vremena.!