Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj bakir je stvarno mutav i naivan nije se trebo ni vracat iz stambula kad je bijo dezertiro
Oj, prijatelju dragi kako možeš za nekoga govoriti da je mutav i naivan a ne poći malo i od sebe? Pa jel ti vidiš kako si nepismen?
Sta je bando mjesanaih brakova,alkoholicara, cetnika i komunjara nista vam ne valja.Lopatu u ruke i pravac u Sloveniju na baustelu...
Barbarosa, Hebo ti on ono sto i ti, A ako iko je idiot ovde to si ti, mamlaze neskolovani, Takvim kao sto ste vi koji zastupate rasizam i nacizam treba na jedan otok pa da se ljudski izumrete, jer stoka se drzi u oborima a ne zauzdana po putu.
Haj, bar nam neće tranvestit Željko biti premjer...
...dobio si najvise glasova na USK a ko je s USK predvidjen za bilo koju funkciju?
minusi dolaze od onih koji misle da je sva pamet BiH u sarajevu
standardica uvijek neki mašinci na čelu države