Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir je jedin pravi izbor za Predsjednistvo. Ostali su neozbiljni kandidati.
Bakire, riđokosa lopino, vrati narodu onu vreću zlata!!!
Zaboravih dodati: i riđobradi jarče lopovski..bijesna sam strašno, kako te spodobo ljudska nije stid i sram, uopće se pojaviti pred narodom? Tebi su išle vreće zlata, a mladići od Une do Drine ginuli su za BiH, dok si ti pljačkao donacije za ovu napaćenu zemlju...i ti i tvoj otac i mater..ja bih se sama spalila, javno, pred svima..
Jedan_od_mnogih: nije to moja vreća zlata. To je trebala biti jedna od vreća zlata za pomoć narodu BiH. No, to je postala Bakirova vreća zlata. Dino Merlin je pjevao: nije sreća para puna vreća. Izgleda da jeste zlata puna vreća...Ako sbiljeska ima neke koristi od Bakirovih vreća zlata, donekle mogu da ga razumijem. Pitam se samo zašto i zbog čega izginu onoliki narod? Da bi riđan Bakir, cijela obitelj Izetbegović obitelji Ganić, Bičakćić, Silajdžić i drugi bili sretni i zadovoljni? Gadi mi se sve ovo...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Da mi je vidjeti vas koji blatite Bakira kako bi vladali umjesto njega.Jedino se znate žaliti,ne valja ovaj ne valja onaj.Ko vam je ikad ugodio.Da vam je kako sve djabaluka,da ne radite,da pusite dnevno 2-3 kutije cigara,ispijate kafe,a ,,jedva prezivljavate,,.Naravno ko debili vjerujete Dnevnom Avazu i mafijasu kontraobavještajcu Radoncicu koji koristi psihijatrijske slucajeve zarad svojeg dobra.Navalili ko papige ponavljaju zlatne kasike,vrece zlata,BBI centar,Al Shiddi,Hotel Bristol,vila na Poljinama,a to sve alfa tv u vlasnistvu Radoncica potencira pred izbore.Kad spomenu Audi od 200 hiljada maraka,kosa mi se na glavi digne.Niko ne gleda kakva auta vozaju ostali politicari.Ne sve vam je kriv Bakir,on je vlasnik svega.Ako je vlasnik svega onda zivite u njegovim kucama/stanovima.Nije ni cudo sto je ovakva drzava zbog naroda ovakvog kakav jeste,jer upravo narod nece da se promijeni i ovakva ce situacija uvijek biti dok se ne promijeni narod jer vama niko ne valja.BAKIRE KRALJU NAS.
Bakiru nije nimalo lahko. Svi ostali kandidati se bave samo njime i utrkuju se u tome ko će izmisliti vecu laz o njemu. Bakire samo naprijed, bosnjaci su uz tebe i aBd 13-og oktobra slavimo novog-starog bošnjačkog člana predsjedništa BiH.
cuj vucic se brine za bosnu...oooo mora da nesto radi u rukavicama
Samo sloga, pardon jedinstvo srbe muslimanske vjeroispovjesti spasava.
halo fahrini kretenčići, ako smijete od njega pogledajte ovaj dokaz o onim "zlatnim vrećama". http://www.stop-avaz.com/dokazujemo-medicinski-nalazi-govore-radoncic-u-predizborne-svrhe-zlouporijebio-psihicki-bolesnu-osobu/
ovaj frajer nastavlja pricati sa "mindera"...jos se nije pojavio ni u jednoj debatnoj emisiji,ne smije se suociti sa protukandidatima a kamoli da se smije pojaviti u javnosti kandidati Nase Stranke po cijeli dan na standovima,predsjednik i ostali isto tako,ljudi prilaze pitaju,razgovaraju a ovu stuhu nemas priliku nista ni pitati,samo ovako daje intervjue na placenim portalima i televizijama i ocekuje pobjedu pa svi oni cobani sto budu glasali za ovu spodobu treba sami da se kazne,ustvari vec su kaznjeni od Boga ,jer im nije mozga dao covjek koji ne smije da se pojavi pred narodom nije vrijeda paznje,otudjen je i interesi su mu skroz drugaciji od onih koje on predstavlja u ovom intervjuu rece 1000 rijeci a niti jedne konkretne i takav mu je svaki nastup...dovoljan jedino za SDA neandertalce
Ja ne mogu vjerovati da postoji netko tko glasa za ovog čovjeka. Jabuka ne pada daleko od stabla zar ne shvatate? Pa šta je to njegov babo uradio da nam je od toga bilo bolje? A daa... Jedemo zlatnim kašikama zar ne? Onim zlatnim kašikama iz Saudijske Arabije i Turske. Dođite više sebi ludi narode. Vama izgleda bolje da svake četiri godine dobijete po 50-100KM nego da živite normalan život?
Ne spomimji svojim prljavim jezikom ime velikog covjeka Alije Izetbegovica!
Babuka10, šta ti to on donese dobro? Hm? Velik je kao i grob mu.
Ma je li ovo onaj mali što mu je majka za egzistenciju obezbijedila vreću zlata?
Jedino sto znaju napisati je Bakire lopove, a da za to nemate niti jedan argument. Izmisljaju se priče i plasiraju narodu samo da bi se naštetilo bošnjačkom kontigentu. Pa dajte konkretno šta je to gospodin Bakir ukrao a ne rekal kazala stidite se i bojte Allaha što iznosite neistine.
Ukrao nam je rahatluk.dostojanstvo,ponos,smijeh,fabrike,budućnost naše djece,privredu,poljoprivredu......treba li još nabrajati?
Bakire uz tebe smo! Glasam za tebe u inad amerima i medjunarodnoj zajednici pa neka pocrkaju.
Ma sa njim ćemo , haman, mi pocrkati...
Kad nismo pocrkali s Titom 50 godina necemo ni s Bakirom.
Bake pokazi idiotima Izetbegovicki inat , snagu i mudrost. Sarajevo je uz tebe!
@Mujo hrsuz Skenderija braco, skenderija, centar gistro!
Bakire Izetbegoviću, meni ne treba džamija. Ja u džamiji ne mogu raditi, meni treba firma gdje se mogu zaposliti. Ja bih radije volio da ste Energoinvest podigli na noge, nego što ste džamije napravili. Ja bih radije volio da je UNIS podignut na noge, nego što ste džamije podigli. Ja bih radije volio da je GRAS normalna firma, nego što ste svakoga i svačega zaposlili u isti; ja bih volio da je BH Telekom normalna firma gdje sva omladina može aplicirati i dobiti posao, a ne samo rođaci i oni što plate 15 hiljada maraka. Ako već ideš i voliš Tursku, reci im da mi od njihovih selama nemamo ništa, već da nam šalju investicije koje idu u Srbiju. Meni čovjek iz Banja Luke ne može biti neprijatelj, jer ste ti i Dodik napravili savezništvo da narod shvati da nije omiljen u Sarajevu odnosno u Banjoj Luci. Dosta je priče o Bošnjaštvu, dosta je priče o Islamu, dosta je priče o tim glupostima hebala vas vjera i nacija. Narodu treba napraviti fabrike da radi, a ne im maglu prosipati.
Skupi ti neku vrstu sergije pa napravi fabriku go*no komunisticko, kao sto mi dzamije pravimo od locnih priloga. Dosta vas je bilo 50 godina rusenja dzamija i islama! Islam pobjedjuje!
To se i mene tiče i želim da taj problem predstavim. Dosta je i muslimanske djece bez posla, ali džamija mora biti?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pospremi sebe na Bare !
Kako samo igre igraju pale narod opet,medjusobno se dogovaraju zlikovci nacionalisticki jbo bi vam toti sve da vas vidi otok sine vama treba goli otok smrde pokvarene
PA ok,treba veliko pospremanje u SDA,ali da krenes prvo od sebe,da se pospremis
halo fahrini kretenčići, ako smijete od njega pogledajte ovaj dokaz o onim "zlatnim vrećama". http://www.stop-avaz.com/dokazujemo-medicinski-nalazi-govore-radoncic-u-predizborne-svrhe-zlouporijebio-psihicki-bolesnu-osobu/