Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegovic govori samo dvije rijeci "trebamo" i "nadamo se". Pa de ti uradi nesto a ne samo prosipati suplju pricu.
U nadi je i magarac umro !
nada se on svacemu nesto a nista konkretno da uradi
Zivjeti i umrijeti u nadi Ja bih na Nadi
Nadamo se da ce BIH biti prva na svjetskom u Brazilu ;)
Izmetbegovic ...-laze kò cuko...!
izbori izbori a ti se samo nadaj koja licemjernost mislis da ce ti neko to vjerovati pa jos nisi ni pomogao da se sredi barem ono krupno stanje
Covjek koji kad obeca ne ispuni nesto,a ne kada se nada.Ako se on bude pitao,mnogi ce docekati zimu bez krova.
Ovaj se mulac aktivira samo pred izbore.. MRS MANIPULATORE !
Covic otisao u Brazil a Bake nece da steti budzet. Skroman je nas Bakir.
jedi bakire, jedi, sali se moks
Sad če im Bakir obezbjediti šatore sa grijanjem ništa se ne sekirajte a i ostalo mu je još onih greda što je davao djeci isprad OHR-a.
Ne moras pomoci, ali samo nemoj krasti !
"u okvirima svog mandata" u ovim rijecima se krije indirektna poruka u smislu glasajte za mene u oktobru kako bi se produzio moj mandat da bih vam pomogao, jadno! Kome ces ti pomoci? Ti mozes samo odmoci ovim jadnim ljudima
Šuplja Bakirova prica.
De dok si u mandatu, raspusti bagru poput Bajazita Jašarevića, Mujića i ostale bande koja je sve raspredala firmi što je bilo u TK... a svi do jednog su iz SDA! Kampanju počeo preko leđa naroda koji je ust'o i havariju u državi napravio, zbog tebe i tvojih.