Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija u totalnoj blokadi, ništa se ne gradi, sve stalo, najmanji rast BDP u ovom vijeku i u regiji....najomraženiji lik u državi.
JA VAM KAZEM DA STE VI U BOSNI DOLE SVI NEPISMENI I NAJVECI STE NERADNICI
@SVICARAC2000 Pa sto ti ode mogao si ovde radit kad si tako pametan i vrijedan sto nisi ostao
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Sabahajrula Pre'sjedniče. 21 vijek,a mi nemamo vode, 21 vijek,a mi nemamo čestit gradski prevoz, 21 vijek,a mi dijelimo parkove sa psima, 21 vijek,a ni toplog obroka ni regresa, 21 vijek,a kontejneri nikad posjećeniji, 21 vijek,a škole u srednjem vijeku, 21 vijek,a vozova i željezničke stanice jedva u tragovima,21 vijek,a ti nas još zayebavaš kao da smo u kamenom dobu. Sve ovo vrijedi i za tvoj CENTAR.
Opet izvaljuješ gluposti - Izet - begoviću! Pa zar nevidiš gdje udaraš ti, a i onaj glavonja Zukić?
Sta smo Bogu skrivili da imamo nesposobno rukovodstvo?
Imao si priliku da ih se spasiš - sve je gorjelo, a ti si to gledao na TV ili iz kafića!
Njemu glava jos uvijek u izborima a narod mu gine na cestama zbog nesposobnjakovica koje je on uhljebio!!!!
A vidi fina jutra u Sarajevu...
De Sebija, svega ti, sredi mu preko veze CT snimanje, vidiš da mu nešto nije u redu sa gloovom.
e tad glasas i stojis u redu jer ako popusi tvoj ministar pusis i ti ako si dobio ljiljana u sarajevu a neznas zasto si ga dobio e tad glasas ako ti je posao ugrozen kao stojinic,i ovaj turisticka tad glasas za sebe ako si seljacki namazan memo i sef mu glasas za sebe tako da bake ne seri ljudi su te ispostovali jer boljeg nema al upamet dosta je licnih interesa dzamijasa koji oblike dzamije upoznase 93 sve je interess aurolu rjetki imaju kao tvoj babo a i on je grjesio
Moze biti al je istina da je SDA jos u 1463 oj godini.
Mrs nazad u trezor gdje ti je mjesto
Tebi i jesu najvažniji glasovi, mater bi svoju prod'o za koji glas. Pred izbore ne možeš otvorit ni jedan portal, odma glavonja na naslovnoj. A sad se ne znaš udostojit i podržat ovaj narod koji preživljava u ovoj jadnoj državi. MRS I TI I SVI OSTALI TAKVI KAO TI U 100PM
Da si normalan sada bih se hvalio koliko puta i firmi ste otvorili a ne sa glasovima koji nikome dobra osim vama ne donose
Da te hoce neko roknuti, slavio bi taj dan umjesto rodjendana.Ti si najveci neprijatelj BiH, neznalico i poturceni srbine!
Da jw to tako el-Bakiri bio bi sad tvoj stranacki covjek gradonacelnik BanjaLuke umjesto Radojicica
znam da ima konjina koje misle kako bakir ustane ujutro, naravno nakon sabaha, sjedne sa svojim timom (zukic,sarajlic i sl.) uz kahvu i rahatlokum, i pocnu tako sto se pitaju "kako pomoci ovom nasem napacenom narodu"
Izrazavam veliki respekt spram g Izetbegovica A seljaci ,idite brate kucama,hajte polako povratite sto je zauzeto,tamo su vam grobovi dedini Niste vi za visoke politike,hajte alah vas pomogo,hajde polako,
Pametnjakoiću;On je rekao da Stranka demokratske akcije prihvata sve partnere koji prihvataju BiH i koji ne prijete otcjepljenjem. < Ma i mene tjeraš da se odcijepim i pošaljem te u tristatridesttri lijepe!