Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovorio se taliban sa Dodikom,da se ovako prozivaju u naredne 3 godine,i da ogranicene umove huskaju da mrze jedni druge.
Bicu kratak a jasan za ovog baketa : MRS MRS MRS..
https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xtp1/v/t42.1790-2/11849736_1013527595345557_1277513931_n.mp4?efg=eyJybHIiOjMwMCwicmxhIjo1MTJ9&rl=300&vabr=158&oh=640638bed84c7aa1ef87cdf28cd62201&oe=55C5134B
Zna Bakir dobro da od referenduma nema ništa, to zna i Dodik (ali i svako sa mrtvom mozga) - ali posto nema ništa pametno i korisno da kaze, Bakir podgrijava priču i glumi pravog Bošnjaka tako što su suprostavlja referendumu!! (za koji su ameri rekli da ga neće biti i stavili tačku!) Klasična BIH retorika i davanje "hljeba i igara" polupismenom i gladnom narodu...
ovi dodikovi sto traze radna mjesta od bakira a referendum od dodika koji foliranti
Hajd ba nazad u trezor...beskicmenjak
hazbi Tako je! Samo je vrlo interesantno da nema prvog komandanta iz Hrasnice - Ušao na Ilidžu 92, a onda ga je glavnokomandujući vratio u Sokolović Koloniju?!? Nema ni momaka , ljudina, koji su prvi krenuli u sve bitke na Igmanu? U prvom safu sada su galamđije i komandno nesposobni SDA- ovci. Bruka!!!
u redu za panju Hamo>>> P O Š T E N O !!!
Bakire, tugo naša - nabroj imena, javno! Podjeli svoja saznanja bar sa onima koji su glasali za tebe. Ostavi se šaputanja na jastuku, jal na minderu! Vidiš li da ti kuća, SDA, gori!
cović bakir i dodik SU NAJUSPIJESNIJI HIRURZI U BiH KOJI OPERISU NAROD
Samo ti bakire sanjaj vidjeces kad se dodik ocjepi pa ces ti tek da sanjas bolje se ti probudi iz dubokog sna medo jedan.
nemojte nam vise nacionalizma dajte nam para da zivimo,,,,
ROLFO I VULICA, provokatorska klackalica !
Bakire napravi jednu uslugu svom narodu i drzavi i idi skoci sa vikendice na glavu
Citam komentare i vidim 95% komentara je protiv SDA. Da su sad izbori, po komentarima SDA ne bi nista osvojila. Nije mi jasno stvarno kako oni uspiju zavarati normalnu raju i skupiti najvise glasova kad su izbori. 20 godina nam prodaju laz, svoje nesposobne dajidzice, amidzice zaposljavaju, a mi padamo na istu foru. Stranka neskolovanih kadrova nas pravi budalama godinama. Dokle vise stvarno.
Što je samo pametan, na oca.
Da Bog do, umirali od najvecih muka... Meni je otac 27 jula 1993 poginuo na Proskoku, koti na Igmanu...unistio tenk m84, niko me nikad nije nazvao u zivotu, pitao kako si, kako fakultet, zdravlje ???
"šehidi svojim životima platili zemljuna Poljinama".