Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Bake, prohujalo je i tvoje s vihorom... što si nas obasipao "zlatnim kašikama", obasipao si ;)
Ne znam vise da li iko ovom covjeku vjeruje,da li mu iko vjeruje da stvarno zeli dobro ijednom narodu i ovoj drzavi.Zavio je u crno sve sto je mogao.
sta je ljudi suza prolilo zbog neimastine koju im je stvorio on i njegov babo :( ne zna sit kako je gladnom covjeku...
Donacije bi vrlo lako mogle da zavrse u renoviranju neke od vikendica ili neke od njegovih kuca koje dijeli naravno pola pola sa zenom.
Ovo je samo jeftino zamazivanje narodu ociju pred izbore.Jadno je na cemu sve Izetbegovic hoce da kupuje povjerenje naroda kojeg je toliko puta izdao.
Mislim da smo svi bili svjedoci kako su se donacije dijelile poslije rata, vjerujem da ako mu se ukaze prilika da ce isto biti i sada...
Valjda ponovo trazi osmjeh od Nikolica,ode srecom i tvoja stolica,bar iz presednistva pa onda idi u Beograd svaki dan.....
gdje ste Bgt pročitali ili čuli ili vidjeli da je Alija rahmetli rekao to da cemo jesti zlatnim kašikama, i dajte makar jedan valjan DOKAZ sto Bakira napadate.....
Oj kretena da je ovo normalna država ovaj lik i ovakvi nebi mogli bit ni predsjednik kućnog savjeta, al sta ćeš ovdje netrebaju nikave reference važno je da je babo pripremio teren ućeram vam bošnjaci. Završićeš i ti svoje i ona bagra lopovska SDAovska koja samo zna pljačkat sve ove godine ima svemu kraj ako Bogda.
O izdaji vlastitog naroda najcesce pricaju upravo oni koji o tome najvise i znaju i predstavnici onih virtuelnih i nevirtuelnih struja koje izdaju svakodnevno čine!
Bakir Izetbegović je jedini pravi vođa koji je sposoban voditi bošnjake ka prosperitetu. I svi vi sa nekulturom dijaloga koji ovdje vrijeđate čovjeka, a nemate dokaze ste mali i malo vas je, za razliku od sile bošnjačkog naroda kojeg ste i za popis stanovništva pokušali odvratiti od bošnjaštva. Džaba vam trud i zahmet.
Ko će drugi otići nego naš Bakir, neće valjda kriminalci i izdajnici Bošnjačkog naroda.
Ostali su zaboravili ljude koje je zadesila nesreća. Recpect Izetbegoviću
***li ti nikolic zenu bakire sve vise pocinjem sumnjat da bakir radi za SANU,kad li ces nikolica vojvodu pocet vodat po obroncima Sarajeva da se prisjeti odaklej gadjo djecu i zene po Sarajevu,nezaboravi ponijet dvogled i kote nece vidjet dobro tvoj pajdo nikolic.
Svaka čast , pravi lideri su u službi naroda, a ostalima se sudi i povezuje sa kriminalom
Najkvalitetniji politički kadar u BiH. Samo hrabro, za svoj narod.
SNAGA BiH
Cim zucnes treba ti usta zacepiti!
Nemoj se ti sastajati, ziv bio eto. Otjeraces ljude.
Ako izostane plan raspodjele pomoći čekat će se rješenje kao i za nepokretnu vojnu imovinu pa će se tek onda djelit pare.
Crkni žuti keru