Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, Bake šije svoje pa svoje, zna da HDZ mora uci u vlast, a isto tako zna da nece bas HDZ dobiti mjesta kakva sada mogu da dobiju, ako pocnu uslovljavati, ostat ce kratki, a Hrvati ce Covica optuzivati za opstrukciju napretka, i izgubit ce izbore. To Baka samo uslovi :)
"_Izetbegović: Komentari o detaljima sporazuma SDA, HDZ i DF smanjuju šansu za dogovor" VI STE SE UNAPRIJED DOGOVORILI DA SE NEDOGOVORITE!
Covic je Bosanska pizda...
Mislim da je bolje za Hrvate opcenito da se cova pridruzi!?
Jeftino obracanje,voditi drzsvu je jedno a citati sulude komentare je drugo.
Treba da se shvati da su Bošnjaci i Hrvati iz BiH napravili Federaciju, da je red da se o njoj i brinu i da su zadnji izborni rezultati rekli što je volja građana Federacije, a i BiH uopće. Dakle, Bakir i Dragan imaju puni legitimitet i legaklitet svojih naroda Bošnjaka i Hrvata iz BiH i neka se na opću korist dogovore kako će obnašati vlast u narednom mandatu. Oni su izraz volje i to večinske volje dvaju naroda i prijatelji, trebamo dati jedni drugima šansu da si načinimo prostor dostojan života svakog čovjeka, svakog građanina Federacije BiH. Normalno je da to ne odgovara kojekakvim klikama koje podrivaju svojim zlim jezicima svaki dogovor u želji da se u BiH pogorša stanje do mjere njene totalne disolucije. Preslik te zlobe da se čitati i na ovoj temi. Oni koji nisu glasovali pogriješili su i naknadna pamet je sada suvišna i može samo stvarati smutnju i pomutnju. BiH ide dalje ma koliko žući i zlobe ovdje neki nastojali prosut i obezvrijediti dogovore federalnih partnera.
Ne dao Bog da nama Bošnjaci neko dadne vojsku pa mi ne bi nikoga na kugli zemaljskoj ostavili. Malo sabura, yebo televiziju i kulturna prava ... neka rade šta hoće ... Pa ybt ako je sudbina države manje važna od prava koja imaju etničke grupe, onda nismo ni zaslužili imati državu. NE smijemo biti novi Miloševići i drugima da određujemo prava ... Mi smo gazde u kafani i prema svima trebamo se široko postaviti ...
u pravu si imenjače ali ..........Velikim Bogom se kunemo robovi biti nećemo !!
Sta treba druze Bakire,jel jezik za zube?Fuj!
Ne njasre, mi smo narod i imamo pravo da znamo o kakvoj je recenici rijec. Svi ste vi u sluzbi javnosti i imate duznost i obavezu da obavjestavate javnost o detaljima svih sporazuma koji se ticu BiH. Ova izjava nema nikakve veze sa demokratijom kakvu reklamirate (demokratija je iluzija u sluzbi kapitalizma). Koliko da vam narod jos plati da nam prenosite informacije koje ste nam duzni dati?
covicu ustaso ***o ti mamu kockastu
@SAD, HDZ BiH i DF juče su postigle okvirni sporazum o programskim načelima stranaka i koalicija za uspostavljanje i djelovanje vlasti u BiH. @ Nisam znao da Amerika ulazi u koaliciju sa DF i HDZ. Nisam vidio Obamu juce u Sarajevu.
Jeste li culi za lektorisanje tekstova prije objavljivanja?
SAD, HDZ BiH i DF juče su postigle okvirni sporazum o programskim načelima stranaka i koalicija za uspostavljanje i djelovanje vlasti u BiH. Znaci i Amerikanci se pridruzili sporazumu, lijepo.
Komentari o detaljima sporazuma SDA, HDZ i DF smanjuju šansu za dogovor >>> nevjerovatno glup naslov!
Daj ljudi prestanite sa komentarima, drzava ce vam se raspasti
komsicu i suljagicu porucujem da bakira i sda drze na oku . ta izdajnicka klika koja rastura bosnu vec vise od 20 godina mora biti pod lupom bosanaca . ni u cenifu ih ne pustaj same a ne da jos sa covicem dogovore ,, detalje ,, a detalji su rasturanje bosne . dakle pamet u glavu a cetvere oci uprene u bakira . ako zajebu samo jedno slovo komsicu napustaj koaliciju i objavi izdaju drzave . tito komsic i bosna tri brata rodjena . naprijed bosno gazi qovna .
Štovano gledateljstvo i pučanstvo, večeras u programu hrvatske televizije HZHB, studio u Sarajevu, ekskluzivni gost je g-din drug (ne)Željko Susjedić-Komšić, inaće koalicioni suradnik našeg legalnog i legitimnog Drage Čovića. tema je: Kako smo uspjeli ono što niko drugi nije, a to je da dobijemo hrvacki TV kanal u 48 sati pregovora o 'detaljima' sporazuma