Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS je zlo i sramota cijeloga svijeta! Bošnjaci moraju s koljena na koljeno prenositi mladjim generacijama i obavezati ih na ukidanje te genocidne tvorevine,NIKAD SE JEDAN BOŠNJAK NESMIJE POMIRITI S TIM NIKAD,ČIM MU TA TVOREVINA POSTANE NORMALNA NEK ZNA DA JE ON TOG TRENUTKA POSTAO NENORMALAN! Smrt RS-u! Zivjela cjelovita,nedjeljiva,suverena i nezavisna Republika BiH!
I nas Alija je sramota citavog naseg Bosnjackog roda. Da neko prodaje teritorije i ljude ... i onda na kraju proda drzavu. Dok su sinovi Bosne ginuli ti si svoga Bakira u kabinetu (a nekad i u trezoru centralne banke) cuvao. I Alija spomene te svaki dan neko iz Bosnjackog naroda.. i to samo u psovci. ***** ti Aliju .
znaci tih 16 zločinaca je dobio po 15 godina zatvora za etnicko ciscenje citavog grada Prijedora i nakon 10 godina ce biti slobodni ljudi zbog uzornog ponasanja,jel to pravda ?? nek je sram i stid sudije i tuzioca koji su takve kazne izrekli,nece ovdje pomirenja biti dok god se pravda na ovakav nacin dijeli...
I kad kažu da bh. entitet RS nije "genocidna tvorevina". Pa šta je majku Vam j3bem? Gdje god se okreneš kosti. Gdje kod zabodeš lopatom/ašovom naletiš na posmrtne ostatke nevinih ljudi. Gdje ima da su Hrvati/Bošnjaci uradili ovako nešto nad Srbima? I kažu Srbi nisu genocidan narod? Nema izuzetka ni jednog. Ko fol dobri su kad su u manjini, a kad ih ima više, zločinančki su uvijek nastrojeni. Zlo jedno veliko od naroda. Pu sjeme im se zatrlo.
Nemoj tako Bakire,glavni krivac za Tomasicu i ostala stratista je tvoj Babo rahmetlija,koji je rekao da ce zrtvovati mir za suverenu BIH,a to su posledice te Alijine ekskurzije.Sta mislis koliko je pacenika i psihopata jedva cekalo rat,da kolje i ubija nekaznjeno,posebno u Potkozarju gdje ste vi Bosnjaci i braca vam Ustase pocinili najveca zvjerstva u II svjetskom ratu,da se cak i Hitler cudio krvolocnosti.
srbi genocidan narod
KOJE AGRESIJE J.BO VAM PAS MATER. JELI AGRESOR BIO MOJ UJAK KOJEG STE IZVELI IZ STANA NA CIGLANAMA U SARAJEVU,UBILI GA I BACILI U POTOK SAMO DAN NAKON STO JE PO DRUGI PUT OD POCETKA RATA DAO KRV VASOJ RANJENOJ PASCADI IZ TERORISTICKO ZLOCINACKE ARMIJE BiH. OVI LESEVE KOJE VI POKUSAVATE PREDSTAVITI KAO MUSLIMANSKE ZRTVE SU U STVARI SRBI SA KOZARE KOJE SU POBILI VASI SUNARODNICI KOJI SU U DRUGOM SVETSKOM RATU BILI SLUGE I POLTRONI USTASKE GAMADI.
SRBE NA VRBE.....POD HITNO
Tako bih volio učestvovat u genocidu nad izdrkanim svetosavskim paščadima.........posebno bih volio ubijati nakaradnu svetosavsku prljavu djecu,.............nadam se i molim dragog Allaha dž.š. da mi se ove želje ispune......SMRT nakaradnoj izdrtkotini RS i svakom prljavom svetosavskom dijetu koje se u toj izdrkotini rodilo polije '95
OMMERE SVINJO USLJIVA. SUTRA RANOM ZOROM KOD PSIHIJATRA.MADA SAM VISE NEGO SIGURAN DA SI TI TAKO UMOBOLAN VEC DAVNO ZAKASNIO ZA SVE OSIM ZA LUDARU.
Ti svog idola Do-dicka (engl.dick=čundara) pošalji kod psihijatra..........ja mrzim paščad koja su napravila i koja hoće da postoji nakaradna izdrkotina RS i želim im sve najgore na svijetu.....prije svoje smrti koju im želim što prije da sahrane svoju djecu
Ali nakon skoro 20 godina otkrivena masovna grobnica, koji je to mentalni sklop da se toliko godina šuti o ubicama nikad mi neće biti jasno.
sjeme im se zatrlo genocidno !
Dok god vi budete pricali o "agresiji" i "genocidu", Republika Srpska ce da nastavi putem samostalnosti.
A sta treba da radimo? Da šutimo? Da ne kažemo jasno i glasno šta je ovo???? OVO JE GENOCID MORONU JEDAN, ŠTA TO MOŽE DRUGO BITI UBISTVO STOTINA I HILJADA CIVILA NEGO GENOCID!!!
Da, bolje vi vam bilo da cutite nego da lazete i sebe i druge. Ispadate smijesni, zlonamjerni i glupi. Osim toga, vrijedjate sve one narode nad kojima je izvrsen genocid. Srbe, Jevreje, Cigane, Jermene, itd.
otvoris pastetu ............... iskoci babin uffffffffffffffffffff
Tako je Bakire, dodji da vidis koliko je tvoj babo zivota prodao... pa onda jos i drzavu prodao. Mater ti opletem.
reis radi grešku kad s ovim govnetom ide u obilazak stratišta. još fali samo i da lagondžiju povedu sa sobom. najbolje bi bilo da reis ide sam ili u pratnji vođa drugih konfesija ako oni to žele.
Žalosno je što nema Lagumdžije i Radončića pa da zajedno svi bošnjački političari obiđu i povratnike, i žrtve i grobnice, da zajedno rade i da imaju jedan glas kad se radi o državi i narodu, ovako samo svađe, lopovluci i podmetanja... Šta bi ti, da reis ide sa patrijarhom urinejom? Pa srbska pravoslavna crkva je pokrovitelj genocida.
vidi ovog uslje bakira *ebo onu glavu lopovsku
Bakire bolje da si obiš'o radnike Hidrogranje, a moje iskreno i duboko poštovanje reisulemi Huseinu ef. Kavazoviću on je pravi vjerski vođa
Tuga Božija :)