Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je poruka, sjedite tu koliko hocete necete dobiti svoje
Nije istina, dobiti ce grede.
ma ljudi ovo nema u p.... materinoj...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kome su nestale drvene grede neka se javi ? Znamo gde su .
Jao, jao veliki humanista iz mira.... Pa sta je rec?
Autogol ko kuca!
'bo mater, taman kad pomislim da me više ništa ne može iznenaditi, desi se ovako neka nebuloza
Bakire, oči moje, ***mmmmmmm ti sve po spisku, i tebi i onom ko te napravio
Sigurno ostalo malo gradze sa gradilista na Poljinama,pa veli da ne truhne, nek se iskoristi i usput koji glas zagarantuje.Bagro ridzobrada
HAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..... i monty python bi se krstili i lijevom i desnom na ovo....HAHAHAHAAHAHAH.... grede......AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA..... EVO ME ISPOD STOLA OD SMIJEHA...... i neko napisao ovo kao vijest????? hahaahahahahahahahahha...LOLCINA
U cijeloj BiH bi se trebao uciti BOSANSKI jezik, i izucavati historija i geografija Bosne i Hercegovine (i naravno svjetska), a vjeronauka da se makne iz skola i preseli u crkve i dzamije. Oni koji hoce da uce srpski jezik ili mozda hrvatski nek idu u Srbiju, tj. Hrvatsku. Donirao grede? No comment!
rasizam.
Bosnjacki fasizam.
Jos jedan dokaz da je sva ova predstava ispred OHR-a,ustvari maslo SDA.OHR tu ne moze nista,jer nema mandat da mijenja obrazovni sistem RS-a.Zato dragi bosnjaci ne brukajte se vise pred strancima i ne zloupotrebljavajte tu jadnu djecu za politicke ciljeve SDA.Zar ne vidite da samo manipulisu s vama.Postujte entitet u kojem zivite ili se jednostavno preselite u federaciju.
Sta ce im grede da se mogu vjesat za njih.
Te roditelj treba dobro izbatinati.Ako ne zele da salju djecu da uce SRPSKI mars u tursku mater vam***Prisvajate nas jezik pa bi da ga zovete bosanski.Pricajte turski to je vas jezik!
sramotno!
Gori od njega su samo mjegovi savjetnici: Ramic Edin iz Osmaka, Mustafic Sejdalija -onaj sto je trajno dotukao i orobio Olimpijski komitet, Fikret Muslimovi - njega ne treba ni predstavljati, Dzenan Selimbegovic - misli da je glavni grad Bugarske Plovdiv a ne Sofija i na koncu "konsilijere" Bakir Sadovic - sta god da te on savjetuje, ti uradi suprotno i pogodio si. Eto, kako smo dosli do ove kolosalne ideje - grede za satore.
Zanimljiv je podatak da o događajima oko ovih i drugih učenika mediji iz RS-a uopšte ne izvještavaju, kao da se to ne dešava kod njih. Tako su prije nekoliko sedmica, kad je Sorensen za jedan dan posjetio iskopavanje tijela u Sarajevu i Prijedoru, objavili samo posjetu u Sarajevu. U grobnici u Sarajevu pretpostavlja se da ima više desetina srba, dok u grobnici u Prijedoru više od 500 bošnjaka.
Koji če *** u Sarajevo da protestuju,Glavna adresa vlast RS- tj vlada u Banja LuciŠkolstvo je u njihovoj ovlasti.Uz svo dužno poštovanje i roditelja i učenika nek idu u Banja Luku i podižu šatore,A ovaj majmun Izetbegovič ako hoče da pomogne zatraži sastanak sa Cvijanovičevom i vidi kako se može riješiti problem ,Sve seljake i istočne bosne dovukao ih je izetbegovič stariji pa nastavlja mlađi.
Svaka cast, cin za pohvalu.