Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nema, kako koja slika ti samo ruke ka nebu i fatihe učiš...eto te ko palestinac neki...jel ti išta radiš čoveče, ne pada sa neba ništa! uništio si nas! al pred novinarima samo fatihe! to narodu treba, samo fatiha, fatiha nam daj, što više fatiha, što više fatiha proučiš ti ovcama sve bolji!
docekat ces ako se podijelimo. a ovako tesko....pretesko.
Bogami Bakire nece ni za sto godina sve dok je Dodo i njemu slicni na vlasti, srbi mrze partizane, pa kako da pristanu na taj datum. nego odaberite bilo koji, stavite u bubanj imena mjeseca, pa zavrtite, pa kada stane (ko loto) i ispadne kuglica sa imenom mjeseca, pa opet ponovite sa datumima. i svi sretni i zadovoljni. niko se ne moze onda protiviti. jel' tako?
Docekati hocete. Kad Bosna bude mala evropska islamska drzavica, slavicete njen dan drzavnosti na cijeloj teritoriji. Polazes vijence na sehidsko mezarje i trazis da sa tobom slave Srbi i Hrvati. No comment, kao i obicno. Kod Srba je poenta sto ini vas otvoreno ne vole i sto puta su rekli otvoreno da ne zele zajednicku drzavu. Kod vas je princip da vi nas otvoreno ne volite a hocete zajednicku drzavu. Kakvu drzavu ocekujete, da samarate mrtvog magarca jos 100, 200, 300 godina?
Valjda su tužioci simbolično na dan "državnosti" pustili huligane nedoličnog ponašanja na slobodu. Da pokažu omladini sa krvavim čakijama kako se država voli.
O NJIMA NAJPRIJE POJUCI PRODJOSE POPOVI. ZA NJIMA PRISTASE HULJE I LOPOVI. NEDUGO ZATIM POCESE TOPOVI... I KAO SPALJENI,SVALJENI STROPOVI, U SUNOVRAT MRKOG,KULJAVOG DIMA, PADOSE ZAUVIJEK CITAVI SNOPOVI DOBRIH,A LAZNIH MISLI O NJIMA! (27.06.1992.) Benjamin Isovic
Slavili su ga prije nego ste ti i tvoj babo zajahali. ;-)
""_Da li će to biti iduće godine, za pet ili deset, ali dočekat ćemo taj dan ako Bog da", rekao je Izetbegović." Bakire Bog će dati kao i do sada. U ovim uslovima nikada se neće Dan državnosti slaviti na teritoriji cijele BiH. Da se htjelo bilo šta šta pozitivno uraditi, da su svi narodi imali volju to uraditi, prihvatili bi Dan državnosti kao svoj praznik. Ovako, nisu jadni ni svjesni da negirajući postojanje BiH, negiraju i svoje postojanje. Neuki su oni da bi im to moglo doprijeti do mozga. Mislim da Narodi nisu krivi što se ovaj dan ne obilježava na cijeloj teritoriji. Krivi su njihovi poltičari koji ih vode u pogrešnom smijeru. Ova naša jadnica neće imati napretka sa tavkvom politikom kuju vodite. :(
BiH Pravoslavci koji ovu Domovinu smatraju svojom a koji su ginuli i branili ovu drzavu BiH zajedno sa Bosnjacima i BiH Katolicima , treba da budu ponosni na ovu drzavu kao sto smo i mi na njihov doprinos koji su oni ulozili u odbranu nase Domovine BiH. To su nasi patrioti a ne Srbo-Chetnici i oni ercegovci koji sebe zovu Hrvatinama srameci se istine da su BiH Katolici. Sretan vam dan Domovine patrioti BiH.
loša slika, skroz loša. pa nema ni željka. sramota, šteta, a mogao je doći. e žeki, žeki.
don Bakeone
Inshallah !
VOLIM TE BOSNO