Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta napisati..ili ti ga sta reci..kad stranka koja se oslanja na islam gdje vodja nemoze biti svak i obuhvatiti tu veliku obavezu., kada se ta stranka iz islama samo po potrebi uzima., tj. Kad njima treba a kad najbitnijim narodu od 100.000 i vise treba onda svoje guraju., zar nas takvi mogu voditi prema napretku, da nepricamo o df sdp a pogotovo snsd hdz sbb
bravo samo dok nase bosnje skontaju da ova stranka nema ni I od Islama i vjere proci ce decenije
kakva ba' Europa, Baka, nelupaj svašta...
@supermrga - pa hajde na rotaciju, sada malo Tupavi Bake, pa malo glupi Dodo, pa hulja Dragan i tako redom!
Jeste nasa BiH prije ovoga nesretnog rata bila je Evropa u malom, Sarajevo kao glavni grad uvijek je oslikavao divnu harmoniju svih konfesija za razliku od te Europe. Ali eto, desilo se sto se desilo, postali smo ovce u torovima, tumacimo sve i svasta kako nasem bolesnom umu odgovara stavljajuci ispred sveg religiju, proslost, nakaradne nadimke... Ovako ne mozemo u Evropu.
E Bakire postao si veća ubleha od Tome !
Tvoj Mehanizam koordinacije, plasiran putem Zvizdica je uvod u podjelu Bosne i Hercegovine. O kakvom duhu ujedinjenja ti govoris, covjece iz sefa.
lsd?
Skank..
ti si kreten
A Ti i SDA preteca kriminala.
Kako je razjedinjena Bosna tako je razjedinjena i Evropa. A da smo razjedinjeni jesmo.
stara poslovica Bakire, "za dobri konjem se prasina dize" pogledaj komentare "patriota bosanaca"
Udruzeni lopovski poduhvat SDA-SBB obecava Evropu. Nevjerovatno. Ne mozete proci niti jedni niti drugi poglavlja 23 i 24. Znate zasto. Jer vas treba pohapsiti.
ne skrnavi nam Bosnu, sram da te bude.
duh iz aladinove lampe?
Bake na MDMA. Popio dugu i jaše jednoroga.
ne kaki Bakire. u BiH žive narodi zajedno koji ne žele živjeti zajedno i sve da žele živheti zajedno, država bi mogla biti samo primjer drugima kada bi taj "suživot" funkcionirao i donosio bilo kakve pozitivne rezultate. ne mogu vjerovati da netko nasjeda na ovog seljačinu.
Bake i mile danas na gadnim drogama..
bila nekad, vise nije