Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa naravno da mu treba...ovakva BiH treba svima vama parazitima jer jedino tako mozete talove odradjivati...
posteno nam reci kome si i koliko platio da ti napise tekst?
pocela je izborna kampanja:D a narod opet glup pa se pali na ove stvari. opet se stvaraju 2 fronta jedan za dodika jedan za izetbegovica i eto glasova. a ne shvatate da su to najbolji prijatelji jedni drugima. pa ako je poslao avion koji pripada svim poreznim obaveznicima BiH sto nije procesuirana za to? mislim palite se vi na ove clanke meni je dosta ovih lazi.
Svaki normalan pravoslavac ce se distancirati od ovakvih gluposti i glupana koji svojim lajanjem trpaju sve pravoslavce u isti kos Srba ,kojima je cjeli svjet okrenuo ledja i vidi ih kao zlo 21 sroljeca ....ovaj narod zbog glupih lajavaca ce biti obiljezen jos mnogo godina. Ko zeli da guzi obicno bude zguzen franc ,zar nisi nista naucio iz proslosti.
franc -neznam gdje ti te informacije dobivas, mozda na vijestima u rs? Gledam BBC i ostale strane vijesti tamo se samo prica o sudjenu Mladicu,nekim poklanim zenama i djece u Njemackoj od muzeva Srba i napadi nozevima na svoje zene na javnim mjestimatakodje izjavu Andersa Behring Breivika da su mu SRBI bili inspiracija u TERORISTICKIM napadima...eto svjetska slika o srbima a ti pisi po klixu sta hoces koga briga.Slika o srbima po svjetskim tv-u govori mnogo vise.
Dzafer 04.02.2014. u 10:16 33ZIVI BILI PA VIDELI i to vrlo brzoooooooooooo doslo vreme za razlaaaazzzzzz Dzafere smrdu idi u smrdiju kupi negdi supu treba ce ti uskoro da nebi spavo pod sljivom .
9 januar DAN DRZAVNOSTI REPUBLIKE SRPSKE I NJENIH NARODA
ZIVI BILI PA VIDELI i to vrlo brzoooooooooooo doslo vreme za razlaaaazzzzzz
Franc -ako bas hoces da pricas o teroristima -gdje i cije su grobnice sa masovnim ubijenim!!Ko je bio inspiracija TERORISTI Anders Behring Breivik i koga je on podrzavao??Da te podsjetim SRBI !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi ko glasa za ovakve majmune ? Ja nisam a nikog ne poznam ko glaaa ili ko bi bar prizno da je glaso...pa ako je tako sami smo krivi sto nam drzavu kojom smo mi narod s'krvlju odbarnili ovakvi sljepci vode u propast sljepci koji su za vrijeme rata po dijaspori cajke slusali ili sa babom u luksuznom bunkeru cucali..ne vjerujem da je Bakir iso Aliji kanisterima po vodu !
''Dodik sebi daje za pravo da brani Karadžića, da dočekuje Krajišnika kao junaka, da pokrštava državne institucije, pa i škole u RS-u u u koje idu i naša djeca a nama bi da naredi koga ćemo primiti u vlastitu kancelariju.'' fino receno, ne znam al nekad bakir i fahro fkt znaju progovorit, il znaju kad treba
dodika treba smaket ... a bogami i pokojeg naseg uljeza
smaket ?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mrsh ! mrsh pizdo mlitava Mrsh ! jbo te caca da te jebo jos si nesposobniji od njega !!Dodik i jest tolko jak sto ste vi toliko slabi pizde !!!
činjenica je da 49% zemlje u unutrašnjim stvarima poptuno neovisno, a isto je i sa 4 hrvatska kantona. ono što je jednom ustupljeno (djetonski sporazm) ne može se vratiti tek tako. iskreno, da li bi iko od nas vratio kad mu neko prepiše pola stana u ferhadiji, ili bi radio sve u svojoj moći da i ovu drugu polovinu nekako prigrabi?
AAAAAAAAAAAA, jesi sukno Dodiku sad, jos sprijeci izgradnju krsta na Zlatistu (26. put) i tacno cu zaboraviti koje si govno i lopov!
Bakire, ne pravi Srbija nikakvu kampanju za sebe, nego za vas shupke, opet pred izbore navlacite narod na nacionalistickom rekorikom jer niko od vas i ne zna drugaciju i bolju politiku da vodi. A sto se tice Nasera, koliko znam nije sjedio nevin u Hagu, na kraju mu je uracunato vrijeme u pritvoru a osudjen je za "ne sprecavanje zlocina nad civilima i zarobljenicima", djeluje smijesno al´ ipak je osudjen a nije nevin. A to i jeste dokaz, da vi ne smijete svom narodu reci da je osudjen, jer bi izgubili skoro sve glasove na izborima, a to je rezultat vase cjelokupne "inteligentne" politike. I Dodik je docekao Krajisnika, ne sto ga voli, nego da privuce jos vise glasova, sto mu garantuje jos jedan mandat. Sve u svemu na nasim prostorima samo nacionalistickom politikom se i ostaje na vlasti, kad smo u korijenima kompletno zatrovani.
bla bla bla, da li se to nesmijemo ni braniti vise?
nema veze s mojim tekstom, a niko ti ne osporava da se branis. Samo od koga?
cuj izazvala uznemirenje medju srebrenicanima... pa oni bi prvi voljeli da se ova stoka osudi.... naser ih je ubijao po srebrenici i onda prvi pobjegao kad mu je alija rekao da je prodana...
da će oni Bogdo, dati otkaz. ne, nego samo neće dolaziti na posao. a ti narode i dalje plaćaj nerad i blokadu institucija iz različitih razloga. trebalo bi njima blokirati plate pa nek protestuju do 2015.
Serite sta hocete...kakav god da je al Bakir jedino nesto radi za ovu drzavu...ovo o politici a o nakim lopovlucima imaju sudovi...doduse korumpirani do kraja...
naprijed kemini i aidini poletarci...zaradite koju marku :-)
sandzaklija sto si puko minus ja znam da ti volis faaaahrA :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vrijeme je da povučeš očev potpis sa Dejtonskog sporazuma i vratiš nam Ustav Republike Bosne i Hercegovine
kud ti nisi bio u daytonu mogu mislit kako bi nam danas bilo dobro :-)
ma evo bas sam se maloprije cuo s njim, kaze zbog tebe ce odma sutra povuci potpis..... hahha koji glupan..........
PRIKAŽI ODGOVORE (10)