Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivi bili pa videjli,nece oni te bezvrijedne pasose pocet izdavat ni u julu 2010...
Pa kako ih nije stid reci da ce poceti izdavati pasose 31.12. Pa ko je taj bijednik koji stoji iza tih rijeci
ljudi moji, pa to ce vam biti standard i obaveza za koju godinu, prema tome omasoviti ce se i biti ce i jeftiniji. u najgorem slucaju, sa starim tek onda necete nigdje moci maketi, a za zemlje poput Makedonije i BiH je to samo jedan u nizu uslova koje trebaju ispuniti da bi mogli slobodnije putovati. ne gledajte to tako crno, jer ste tek onda zadnji.
Ma joooj, kaki biometrija. Pa ni Hrvatska nema biometriju, a Makedonija ima biometriju već dvije godine pa nemere maket!!!!! ja imam hrvatsku putovnicu i puca mi gujca hoćejl jal nećej ukidat vize za BiH. Iako sam Hrvat i katolik, volim svoju BiH. BiH mi je krv i život, al yebayga kad nemerem makettt s pasošem BiH......
poserem ga, opet mi nema nigdje sa njim....
procedura je tako nepotrebno komplikovana i skoro nemoguca da nasi u inozemstvu i ne uzimaju bih pasose
I opet ce samo Bosnjaci biti donji.
@bbbb, ne radi se tu ni o kakvoj slijepoj poslusnosti, jednostavno novi sigurnosni standardi u skladu sa vremanom u kom zivimo i ako hocemo hocemo biti u toku, a ne opet crna rupa, trebamo to uvesti. druga je prica sto se to sasvim sigurno uvodi u dobroj namjeri, a koliko ih ima da takvo sto zele zloupotrijebiti, ali ako vec imas profil na facebook-u, vjerovatno ti je svejedno. treca stvar je sto ce sve troskove opet snositi sitni ljudi, no tako je svugdje gdje se ovakvi pasosi uvode.
Samo se pitam da li je građanima iko ikada objasnio šta su to zapravo biometrijski pasoši... ili slijepo slušamo šta nam Europa i Amerka kažu - koje su nas na kraju krajeva i dovele u situaciju da moramo biti bezuvjetno poslušni prema gazdama NATO-u i IMF-u