Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjedavajuci mora biti Ekrem Jevric.
Po reakcijama kvazi intelektualaca sa Bošnjačkim imenima,ovaj događaj osnivanja SBK je svakako istorijski događaj za Bošnjake koji drže do svog indetiteta!
Kad mogu drugi sto ne i Bosnjaci?
Ja sam za svjetski BOSANSKI kongres. Nismo mi vlasi da nam religija odredjuje naciju.
prvi proklamovani cilj kongresa ce biti uvodjenje serijata i stvaranje jedne bosnjacko-turske drzave od Mongolije do Beca!
Zadnjih dvijet-tri godine me Bošnjaci podsjećaju na Srbe početkom devedesetih - svesrpski svjetski kongres, društvo srpsko-ruskog prijateljstva, pravoslavno-srpska unija itd. pravi Nadrealisti... http://www.youtube.com/watch?v=Z78cynckVhs
Svjetski, ! Od Baščaršije do Čengić vile.