Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I pripreme su počele, sada ćemo biti svjedoci još agresivnije huškačke politike, jednonacionalne stranke ce nas uništiti
...valja izdurat pizdune sa bilborda...
"...vjerskog praznika jednog od konstitutivnih naroda BiH" Pa majku mu *** kako moze se religija poistovjetiti sa nacijom? Hrvat budist Bosnjak hindus Srbin konfuncionista Morel tako???
Nevjerojatno je da mi uopće imamo izborni zakon u kojem doslovno stoji: "vjerskog praznika jednog od konstitutivnih naroda BiH". Zar narodi mogu imati vjerske praznike? Kod nas se to podrazumijeva, pa nije potrebno ni precizirati u zakonu. Za individualca u ovoj državi nema mjesta.
Zar ovoj bandi od stranaka dozvolit da opet budu na listama? Gospodo iz medjunarodne nismo toliko bogati xa bacamo pare na takve izbore.
Ovom prilikom porucujemo svima, Ako mi iz SBB ne pobjedimo na izborima, za 2018 najavljujemo vece rusenje i paljenje nego smo sad u februaru popalili, zato dobro razmislite ili volite da za 4 godine ponovo rusimo i palimo ili volite da nas odma izaberete i da vas odmah pocnemo terorisati????!!!!!!
Sve može i nekako proći osim Naše stranke za bolju budućnost
Ćemu glasanje i " IZBORI". Na mjestima koje kontroliše HDZ nema teorije da članovi Komisije imaju uvid to ko glasa. Ne možeš se ni požaliti Opštinskoj izbornoj komisiji jer je valjda to dogovoreno izmedju njih. REZULTATI SU POZNATI i prije Izbora i zbog čega se maltretirati.
ja glasam za onog zenicanina sto je obecavao dovest coca colu u ze...
možemo li preskočiti ove izbore? hem nam je dobro (samo šačica protestvuje) hem nam ih svakako svijet neće priznati radi sejdić finci, a spiskat ćemo po običaju grdne pare na njih.
mi u bosni kazemo SEDMICA a ne nedelja.....
pametnjakovicu, misli se na dan nedjelju :D
opet ti ponavljam kaze se sedmica a ne nedjelja! nosi te strane izraze negdje drugdje! i postuj bosanski jezik! nisu ti sigurno dedo i nana govorili nedjelja!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto narode, pa vi sad glasajte za uvijek iste cobanske face koju su na politickoj sceni vec dugi niz godina, tj one koji svoje ovce uspjesno karaju na svaki moguci nacin sve to vrijeme.