Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se ovo SBB nije do sada oglasila, ili ceka da im Fahro da upute. Valjda su kontali da treba njihov neki da sjede na ovo mjesto! Znamo da su htijeli da preuzmu vlast na svaki moguci nacin, pa i na onaj najgori sto smo i vidjeli tokom ovih protesta, koji su pokusali iskoristiti za svoj interes!
Vidit cemo ujutro u Avazu njihovo misljenje, dok smisle kako da izmanipulisu masu najbolje.
huligansko-teroristicko udruzenje SBB i njihov poglavica Radoncic zele samo nasilje i rusenje.........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gdje je sad ona jajara i sisa - Aldin Širanović?
Ti veci teret nisi mogao preuzeti. Srece i zivaca ce ti trebati puno, a cuvaj se hostaplera...
Bez podrške SBBBIH,da li je ovo bilo očekivano ili namjerna igra SBBBIH da pokuša produžiti ionako tešku situaciju u TZ?
SBB nije dao podršku, hmmm baš se pitam zašto, mora da ih fotelje svrbe
Jbm te Tuzlo I Bosno I Hercegovino!!!!!!!!!
to moze samo u bosni i slicnim zemljama da vlasnik firme postane mandatar vlade
hebace plenumovci i njega cim krenu rezovi... ako ih i bude...
Da li je to Srbin Predsjednik Skupštine Tuzlanskog kantona, Slađan Ilić? Cuj birati Srbina za predsjednika Skupstine bosnjackog kantona? Pa *** vas blesave, zar vam kojekakvi Kecmanovici, Yuteli i ostali kurci palci nisu bili dovoljni?
kamo sreće da se kecmanovići yuteli i ostali kurci palci vrate. možda nam bosna ne bi bila rezervat.
www.NISTEZNALI.com To je informativni sajt gdje mozete svaki dan da citate nove clanke i zanimljivosti koje niste znali.Mozete nam pisati preko kontakt forme sta zelite da saznate mi cemo pokusati napisati o tome clanak. http://www.nisteznali.com Facebook page Lajkuj te nas: https://www.facebook.com/nisteznali www.SPOTED.ba Svaki dan popustite bezbroj propuštenih prilika za pronalazak prijatelja/prijateljice ili dijevojke/decka. Ljudi su ponekad uplašeni ili ih je jednostavno stid prici drugoj osobi i upoznat se. Za promjenu pokušali smo vam olakšati putem internet portala www.Spoted.ba vam pomaže i daje drugu priliku za to. Spoted.ba pokušava korisnicima jednostavnim i jedinstvenim dizajnom pružiti što bolju i konkretniju uslugu. Posjeti te nas i lajkuj te nasu facebook stranicu https://www.facebook.com/spotedbih
sretno profesoru ! eto plenumovci dobili ste normlanog covjeka !
i vlasnik pekarskog preduzeća Algoritam inžinjering he he he he he he
opet vlada, opet uzimanje para od naroda, *** vas otac i vlada
Čim su se stranke usaglasile oko njega tako lako tu nešto smrducka :D
podrška i moja za prof.Bahriju poštenog i jednostavnog čovjeka i velikog znalca...
Pošten čovjek ne može biti onaj koji vozi najnoviji Audi A6, dok njegovi radnici crnče za minimalnu platu.
Nagradno Pitanje!!! - Ima jedna drzava -U njoj jedan kriminalac -Povezan sa narkodilerima -Ima Tornjeve -Ima privatni avion (drzava nema aviona) -Kriminalci i Narkodileri mu kucni prijatelji -Ima vazno politicko mjesto u toj drzavi -Ima svoju stranu (stranka jednog lica) -2010 kandidovao se za Predsjednika i porazen -2010 organizova paljenje zgrade Vlade FBiH -2012 njegova stranka gubi na izborima -2014 organizuje drzavni udar -2014 organizuje rusenje i paljenje drzave -2014 organizuje 30 dana terorisanja sarajlija -Prijatelj mu cetnicki dobrovoljac Vucic -"Sveze i pouzdane" informacije salje cetnickom dobrovoljcu Vucicu, Pitanje: ------Kako se zove ta osoba?? Nagrada ---- Za tacan odgovor imate godinu dana besplatan Avaz!!!
prestani da jases kitu bakiru i lagumdziji pederu sigurno ti zaposlio cijelu familiju iz foce u drzavanim firmama
netacan odgovor,,, na zalost ostajes bez nageade i Avaz.........