Civitas i Ambasada SAD-a
0
"Izbor najdemokratičnije škole u BiH"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KADA ŠKOLAMA U IZBORU ODKLONITE MOGUČNOST IZBORA DIREKTORA POLITIĆKIM A NE STRUČNIM PUTEM MOŽEMO OČEKIVAT NAPREDAK .DO TADA TREBA PITATI AKTUELNU VLAST ZA NAJ NAJ ŠKOLU .
nema takvih skola u bih koje bi mogle konkurisati,pogrijesili ste drzavu,demokratija je negdje drugo.
predlažem za najdemokratičniju školu, osnovnu školu u Livnu u kojoj je Bošnjakinja nastavnica jezika istjerana na zahtjev šutorskih roditelja, jer nisu željeli da im \'\'turkinja uči i odgaja djecu\'\'
Pitam se da li je i Osnovna Skola Musa Cazim Catic (bivsa Miljenko Cvitkovic), ukljucena u program. Ja ,kao roditelj, vec godinama muku mucim sa njihovom otvorenom diskriminacijom koju neki od nastavnog a i kljucnog rukovodeceg kadra jednostavno ili ne mogu ili nece da shvate i bitno narusavajuci odgoj i obrazovanje ucenika.
dijete drago na takvim principima funkcionise svijet... i u kuci je sve u ljubavi i u redu dok svi igraju kako babo svira
na goal.com Dzeko proglasen najdemokraticnijom skolom u bih
gdje da glasam, gdje da glasam, ajmo sax pacenici, dajte neki link!
Mi u našoj domovini nismo u dilemi. Bez premca, to je škola Srbija na Palama.
Plačem od smijeha... Ambasada SAD-a o ljudskim pravima... O majko.
\"...Šef Ureda za odnose s javnošću Ambasade SAD-a u BiH je i dodao kako će se vlada SADa založiti da bombarduje one škole koje se nađu na dnu ove top liste \"