Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko Komšić je ljutito napustio SDP zbog Zlatka Lagumdžije jer je smatrao da Zlatko radibprotiv interesa ljevice i socijaldemokratije, a sada Željko ide u Pokret sa Zlatkom da očuva ljevicu i socijaldemokratiju hahahahaha
zeljko komsic najveca funjara politicka
@Juventino, nisam mislio da je takav, ali, na zalost, jeste. Vracajuci dug Bakiru i boreci se za fotelju iznevjerio je sve principe i pretvorio se u obicnu politicku kuravu.
Imat ce glasova koliko i clanova, drustvo mrtvih pjesnika.
I Zlatar je tu. Koliko je on partija promjenio.
Miro Lazović i Željko Komšić napustili SDP zbog Lagumdžije. Sada zajedno osnivaju stranku. Reuf Bajrović napustio SDP zbog Lagumdžije i priklonio se Komšiću. Onda zbog Komšića napustio DF i osnovao svoju stranku. Sada svi skupa u istoj stranci. Koje ludilo....
Još jedna filijala SDA
Imamo sad i SPD...još nam fali CDU pa da budemo ko Njemačka
Hihi
Sve "eminentna" imena u struci i politici. Nekima ipak treba članska da znaju u kojoj su sada stranci. Toliko su ih izmjenjali da ponekad budu zbunjeni.
Uvijek iste zablude, obmane i samoobmane! Nema članova i simpatizera iz RS-a, kao i dijela Federacije gdje većinom žive Hrvati. Sve gospoda iz Sarajeva! Gospodo, izvolite u Banja Luku, Trebinje, Grude itd., tražiti članove, okanite se Sarajeva!
lopovi svjetske klase u odijelima nakrali se pa hoce jos prevaranti sljam i otpad isto ko i sda snsd i hdz mars, narode pamet u glavu i glasat za omladinu dati mladima povjerenje i sansu ovu marvu odjebat odjebaus
Još jedan debakl propalih i potrošenih ljudi !!!
Gledam ova velika imena, sve "velicina do velicine" ..... imam kokosi , nose jaja ....ne zalim se ....da morad tri jajeta ostaviti nekom od njih da mi pricuvaju , radje bi sve kokosi poklala , koliko povjerenja uvijevaju . Da je Evrovizija, pa da kjurcu zapjevaju, svaki od njih bi mogao biti pobjednik .
nije cudo sto je Alija ostavio u amanet Bosnu onom brki iz daleke zemlje .... otac ti je , znao te kakav si :)
Ovo fakat nije normalno vise... dajte penzionisite se i gonite se u tri majcine!
Potpuni promasaj paradrzavnih obavjestajnih struktura sda. Ko ce glasati za lagumdziju? Ipak su to penzionisani kadrovi udbe koji su sentimenalno vezani za svoju generaciju svjedoka saradnika.
Bajrović - 3ća stranka, Komšić Željko - 3ća, Zlatan Begić - 5ta, Zlatan Jovanović-4ta, Nihad Čolpa- 3ća / 4ta? Hajde što su mijenjali, ali ovi likovi su bili vođe u svojim sredinama u ti strankama. Da se hoće pojaviti kakav novi bravar da ovo sve razje.e, pohapsi, pezioniše, ukloni, resetuje i uvede diktaturu. .ebo demokratiju.