Sjednica Glavnog odbora
0
Izabrano rukovodstvo SBBBiH
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li u ovu strnku i Hrvati? Ja sam cuo da mogu samo oni sto ih je predsjednik licno upisao jos 1993 u Grabovici. Kunem se Seferom....
A utemeljitelj Šćepo im je najstručniji od svih, likovna tehnička.
Sve sami stručnjaci, Škaljić je po struci ,OKO, tako bar piše to mu je jedina kvalifikacija, Ismeta Krvavac je ek. tehničarka a inače u TV Sa ko je zna poznata fufica, ima još i Adnan Bašić metalostrugar. A ove dr mr što su nafatali kukom okolo Šćepo drši u svom toru - katunu. mrš stoko mrčigorska protjerati na planinu sa koje je sišao.
ovo cista muslimanska stranka..sve musliman do muslimana i sve doktori muslimani..ako su svi doktori muslimani u ovoj stranci sta je sa drugim muslimanskim strankama sdp sda..ima li tamo muslimana doktora ?
A meni je opet zbog almice drago, sad fino ide pođahkad plesmica u zlatnom salonu na uvce osnivaču hihihi
pačarize, mama ti je majmunka, balijska
terza heb em te u onu krivu vilicu seljacino iz travnika...
SDA POKRECE SVOJ MEDIJI KAKO BI FAHRU NA GU ZILI...USKORO NEKA DNEVNA NOVINA KOJA CE SE BESPLATNO DIJELITI ZNA LI NEKO VISE O TOME?
Ako primjetiti jedan te ista imena se vrte u ovoj privatnoj stranci. Predsjednik Flavnog odbora SBB je Fehim Sklaljic inace zet od Radoncica. generalni sekretar SBB bio nosilac liste za drzavni parlament i nije prosao kao prvi. Mirsad Đugum potpredsjednik inace odlican cova tu je zbog poslovnog prostora koji mu je fahro dao u Radon Plazi gdje isti ima privatnu kliniku.
prava multietnička i multikulturalna stranka
mogli ste donijeti odluku da isplatite lovu posmatračima za izbore bando lopovska
u p.m. ja vam nacionalne zastupljenosti i govana
meni baš nije toliko bitno šta je ko završio recimo najveći zlikovci i rasipnici negativne energije kod srpskog naroda su bili oni najobrazovaniji
nigdje ni jednog KRAJSNIKA [ Bihac,Bos.Krupa,Cazin,Buzim,V Kladusa,Bos Novi], ... samo kad se ratuje onda su Krajsnici dobri ...
Radončić je srednju završio vanredno u Vučetrnu a nije mu sve cisto ni oko diplome za likovnjaka. Od svih katastrofa koje su zahvatile BiH u 20. st. na prvom mjestu je agresija a odmah iza fahrin dolazak u BiH.