Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista ne razumijem zasto se nevirate svi kada neko kritizira zlaju ... Zlaja je kriv da je SDP spao na jednu stranku koja nema ni 10 % u parlamentu BiH.. Niko vise ! Ja prvi nisam nacionalista ali nemogu zlaju ocima .. pozdrav od mene
cuj nasa stranka :))))))))) ima i sdu i lds i gds :))))))))))))
zeda@ Jedini SDP? Izgleda da jos nisi cuo/la za NASU STRANKU.
izbori su bili prema statutu SDP. vidi se da je satav multietnicki i to je jedina partija koja to moze pokazati i dokazati.a ono lagimdzija, komentar nema veze s vezom.
cestitke svim izabranim! cestit svijet...
ljevica@ o kakvim ti nacionalistima govoris ? Svako ko kitikuje LIDERA nacionalista?? To mi nekako lici na ono ko kritikuje REISA islamofob??? Ljevica da ti nije nekako ovo slicno????
NACIONALISTI SUTITE SVEGA VAM.... SDP U SRCU!!!!!
predsjednik: zlatko lagumdzija zamjenik predsjednika: zlatko lagumdzija blagajnik: zlatko lagumdzija higijenicar: zlatko lagumdzija sdp - to sam ja!
Besprijekorna lista cestitih ljudi :)