Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni na slici više izgledaju kao radnički odbor pilane u skender vakufu nego na studente. jedan sa pederušom, drugi sa rukama u džepovima, a ova dvojica ostalih sa blagotelećim pogledom u daljinu. 'zalagat će se za gradnju studentskog doma u foči', pa to je smiješno. nadaleko je poznat taj univerzitet u foči.
40.000studenata kuku majko ode drzava u qrac nece niko da radi svi bi u kancelarije
potpuno se slazem s tobom
Kakav demagoški početak mandata: "Novoizabrani predsjednik Unije studenata Republike Srpske Predrag Govedarica izjavio je da su studenti u RS jedinstveni, da nema podjela između Banje Luke i Istočnog Sarajeva, te da od Vlade zahtijevaju održavanje tematske sjednice kako bi se rješavali problemi u visokom obrazovanju." Zna čovjek šta svaki student misli i garantuje za svako to mišljenje. Biće od ovog malog dobar političar.