Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e misevi glupi ste vi da ovo komentirate ne?
I da su tvom Tihiću uši mnogo veće narod njega neće. Narod hoće one koji pobjeđuju a Tihića su birali njegovi poslušnici. Izetbegović je, također, pokazao nezrelost izlazeći na izbore u situaciji kada nije siguran da će pobjediti, pa pošto je nesmotreno izgubio treba ga otpisati.
kad bi moglo nekako u paket Tihić sa Terzićem, bilo bi to beton. ovako, može proći. bitno je samo da se Bakir udalji od vlasti, priča mu smrdi na minderluk i familjarenje. to BiH ne treba, kao ni Dodik ni RS. Najveći grijeh SDA nakon rata i Srebrenice je ne vraćanje Bošnjaka u RS. vjerovatno iz bojazni da će gubiti vlast na kantonalnim i opštinskim nivoima, naselili su bošnjake u sarajevo i slične situacije. zauzvrat su dobili zacementiranu etnički čistu RS. prvom u bošnjaka mora da bude prioritet povratak u RS, ekonomiju će da rade dobri saradnici. a ptice na grani znaju da je došlo novca za i više nego održiv povratak.
Tihića su izabrali njegovi miševi. Vidjećemo hoće li ga narod izabrati. Narod hoće da njegov kandidat pobjeđuje a Tihić je obični gubitnik, bez ikakvih životnih i profesionalnih rezultata. SDA sa njim na čelu neće nikada pobjediti, pogotovo što ga Islamska zajednica ne podržava.
Sabur, sabur pa ko kome uvali!
Pomete ih Tihic :)))))))))
O tihicu bosanski sanderu, sta uradi jadan nebio. Sada nas vrati u prud, i gubis izbore 100 % ... Sada mozes da se ponasas u stranci kao tito, i na sljedecima izborima ode stranka po sredini kao Mostar. Zao mi je postenih bosnjaka koji ga ne skontase. Udrite bosnjaci