Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li ovo hdz-ovci glasali sa srbina iz snsd-a u sred livna.
Kako pa sad to? Zar vlada već ne postoji i bez njih? Koji cirkus od države...:)))))
Šta ti ne znaš da u Bosansom Grahovu i Drvaru žive uglavnom Srbi?
@bice treci .....J.e.b.e.m Seku svakom hercegovcu.
j.e.b.e.m nannu svakom balichanu heheheh.....
maksuz selam šu.pči.ne i doista iskrene osobne ćestitke glede uspješnosti hns-a, LOL
HNS,separatisti u pokušaju,game over :P uspjeh HNS a je veliki nešto kao precrtana nula bbbbuuuuuhahahahahahahah
E sad da vidimo platformase i njihova lazna obecanja na djelu. Upamtite narode platformasi ce protraciti 4 godine a vi dobiti necete nista. Ubleha je oficijelno pocela.
-raspo se dabogda,,,,,,,, ADZ-Covicev ha ha haaaaaaaa,,on je smece!
\"za novog predsjedavajućeg Skupštine jednoglasno je izabran Ivica Pašalić - Lotak iz HDZ-a BiH\" - pojašnjenje Ivica Pašalić je gospođa, dakle ženski rod vrli novinari !!!
HAHAHAHAHAH,,FAKAT..SNSD..KO JE OVDJE LUD?
Sesti. HDZ- game over.
losa procjena da ce se HNSom nesto napraviti, da ce se bar dici prasina... niko nije uzbudjen zbog HNSa i sada moraju poviti glavu i izabrati delegate u DNPFBiH. nije mie jasno dokle ce hdzovi blefirati i kockati se sa glasovima svojih biraca umjesto da pocnu da rade ? svaka cast platformasima, prepametni su za HDZove. hvala hspu, hvala lijanovicima sto mi vracaju nadu da su bosanski hrvati jedan normalan, evropski narod, a ne samo gusteri iz hercegovine !
da se ispravim. hrvati na izborima glasali za srbina iz SNSD-a