Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva su ono vozila parkirana unutra, garant od ovih glavonja iz towera
Da li je izabran upravitelj za garažu ili će biti prepuštena sama sebi da su održava?!
Ova pojava ce se sve cesce i cesce desavati. Regularno obrazovani projektanti i inzenjeru odose iz zemlje. Msjstori takodjer! Sada imamo more ovih sa raznih fakhlteta travnik, kiseljak... skolocani kao skaka i more drugih!
Tako je isto i u organima uprave. Nastručnim pozicijama su uposleni ljudi koji ne znaju da li su došli ili pošli. Projekte niko ne zna voditi.
Odakle nekom vrijeme da cita sve ovo i tabiri ko je kriv. Ljudima treba parking i to je to, a sve ostalo je vaš posao pa se snađite i dogovorite kako znate. Za to primate platu.
hahahahahaha Gdje je usklađivanje projekta ko je odgovoran za koji dio posla. Ništa ćudno zna se ulica asvaltirati i poslije 3/5/7 dana kopa se jer je neko nešto zaboravio da odradi