Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA obotnica
Vidim da si jako "upucen",pa cu te zamoliti da kao,"jako upucen brnjas",kazes KOJA JE VEZA IZMEDJU Alije D. i SDA?
SDA zlotvori , 🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Sta to Alija D. ima sa SDA? Istom tom banditskom SDA koja mu je sve ovo i namjestila preko Dalide(DROLJE)Burzic i njenih poslusnika,sto u tuzilastvu,sto u policiji.Jedino nisu mogli u sve uvuci CESTITKG sudiju Igora Todorovica,kojem su takodje smjestali disciplinske prijave.
Ovaj pored svega je u ratu banku držao. Pa ako ti neko pošalje nešto para, prođe i tri mjeseca dok ti isplate. Lik u ratu i banku imao, ja bio željan hljeba se najesti.
L A Z E S,pseto zakrzljalo!!! Pitaj ljude u gradu koliko je CENEX ljudima podijelio hrane,bez pare-dinara,a mogao je uzeti MILIJARDU,mali MAJMUNE.Sve sto ti "znas" si negdje nacuo ili iskonstruisao.
Šta se kreveljiš žvaljo, yebbo li ti majmun familiju. BH Banka čija je bila, u ulici Kulovića. Đubbre jedno.
Kad SDA zeleni pocnu braniti svoje PatriJote muka ti dodze.
Ne leži u zatvoru onaj ko mazne milion.svi se mogu namirit.ima uvjek oni sa dva tri metra drva da opravdaju postojanje suda i vlasti.tako bilo i tako če i ostati
Sda duboka kriminalna drzava. Covjek zna sve tajne kriminala sda hobotnice, pa mu ne smiju nista.
sudjenje ovom cirkusantu nije pocelo da ne bi isplivali razni aferimi bezbroj likova u vlasti ili koji su bili u vlasti,sacekajte jos jedno 7 godina posto je u cvijetu mladosti,pa tamo nekad 2045 odrzite pripremno rociste ako bude ziv.nase pravosudje je mrtvo i korumpirano,kakve pregovore o EU vi prodajete ljudima,u EU nema sa ovakvim procesima i i slucajevima koji se vuku po 10 god.
Alijin PatriJota.