Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo solari
Fakat se prosipas samo. Najbolje ti je ne komantirisi.
@ sarajlija.ba kako prepoznati iskompleksiranu seljacinu 1. ubacuje slovo Č gdje mu nije mjesto. 2. pise sa caps lock - teski krkanluk niko ti tvoju metropolu od 300 000 stanovnika ne dira, opusti se mahalasu
Sta bi Sarajevo bez Tuzle ? eto vam soli pa vi nas opet pljujte.
TUZLA I SARAJEVO BI HITNO TREBALE ŽELJEZNICOM UPUTITI BESPLATNU POMOČ MOSTARU
JESU DAREŽLJIVI KADA ZNAJU DA ČE IM BITI TO PLAČENO SARAJEVO JE MNOGO TOGA DAROVALO MNOGIMA, ALI PROVINCIJALSKI MENTALITET, DA SARAJEVO I SARAJLIJE IMAJU PARA. NEKA HVALA BOGU PA MISLE TAKO, BOLJE NEGO OBRATNO.
Tako i treba, sarađivat na svim poljima, a ne da jedni druge gledamo poprijeko. Nije naša država k\'o SAD velika, mala smo zemlja i, kad već ne možemo gradit normalne odnose sa vukovima iz genocidne makar između sebe trebamo bit složni.
na sta li ce grad liciti kad se sve ovo otopi
Eto vam da ne kukate kako ne valjamo :)