Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O razgulili se, 250 KM, da to nije bilo previse?
Sljedeća vijest na ovu temu će imati naslov tipa: Nakon što je vlada uplatila novac radnicima firme "Tuzla kvarc" banke su sa računa radnika skinule svoja potraživanja.
Zašto ova privatizacija nije poništena još prije nekoliko godina kada se vidjelo da Velagić nije ispunio nijednu stavku iz privatizacionog ugovora? Ali zato direktori Agencija za privatizaciju imaju po nekoliko kuća i voze Audi 8.
Na kraju im pomaže onaj u čijoj nadležnosti nije ni ta koncesija, niti taj postupak pred sudom, niti te mućke i podmićivanje u ministarstvu. Grad nema nikakve veze s ovim, ali aferim za socijalnu osjetljivost i društvenu odgovornost.