Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Resor kulture vodi profanisana Islamofobkinja mrziteljica drzave BIH ,postovalac ratnih zlocinaca i mrzitelj svega sto predstavlja Bosnu,Bosnjake i muslimane...Sanja Vlaisavljevic koju je postavila trokjaska ljigava olos i sta se sada imamo cuditi sto je sredstava disproporcijalno dodjelila svom uznickom UZP-u... sta smo mogli drugo i ocekivati...
Narod nije na ulicama znači da se slaže sa današnjom postavom u politici, pametnom dosta.
Čuuuuuj vi to tek sad skontali? Hahahahah, e moji vi, svi kukate a nigdje vas na ulici, pa ko vas ebe onda, kukajte i dalje. ;)
Hrvati kukaju o ugroženosti a sa svojih 8% dobiju više nego li 51% bošnjaka u državi, toliko o ugroženosti.
Vlast je vlast..a čast je čast. Đ.Ɓ.
E čuj je "Znamo da je u BIH sve po nacionalnom ključu, nije nam drago što smo uvršteni u Bošnjački korpus" pa trebali ste ići prositi kod Sanje kao što je radio Dino Mustafić, ili održati još koji predizborni skup Naše stranke ili još neku "Kvir-hanu" u bašti Historijskog muzeja, pa bi vas možda uvrstila među svoje :D
Kulturnjaci naučili kulturno uzimati
Organizovali ste , pa i nedavno , jako velike skupove ispred muzeja , pa i osoba koja nigdje u svijetu nemaju baš veliku podršku.,Organizujte sada skupove pomoči vama , pa ćete vidjeti koliko će ih doči da vas pomognu i podrže u vašem opstanku kao BiH instituciju.
Sve dok se ne zaboravi izraz - nacionalni kljuc - , i sve dok ne dodju ljudi , bez obzira ko je ko , i da znaju voditi drzavu - nema nama pomoci . I , jos nesto ... odstraniti mijesanje drugih u nase unutrasnje stvari .
Tek tada bi vi najebali. Vama ne treba da se biraju najbolji nego da namećete spodobe iz svoga tora.
Sanju V. je trebalo pod svaku cijenu zaobici... sad je kasno.
Sta je sa prihodima od naplate ulaznica?
Mene ovdje interesuje tj volio bih da ovi koji sada osporavaju ovakvu odluku / koja je naravno vrlo nepravedna / objave koliko su do sada dobijali sredstava a nesto bas i ne procitah prije da su se tada pretjerano bunili.
tuzite i sto vise u medijima pricajte...nema nacionalnog kljuca kad je kultura u pitanju
Ma de ne budite naivni,trojka to sve po zakonu
Prodaju državu, a da vas ne prodaju
Kompletnu kulturu je pokrio HDZ i rade doslovno sta hoce
Nacionalni ključ ne smije biti nikome i nikakav kriteriji. I ne smijemo pristati na teror podobnih i najčešće umišljeno samopouzdanih i nekompetentnih lidera koji upravljaju nasim novcem.
Koliko dobiše Zenica i Tuzla? Šipak..
60 hiljada za muzej, ali 60 miliona za necijeg kuma. Udri Trojka!!!