Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je...onda su Trojaneri porazeni i njihov saveznik Dragan Covoc.....Zeljko Komsic i Gradjanska drzava su nasa buducnost ....sve drugo je laz i prevara...Moramo dokaszati OHRu da u nama zivi suverenitet..
pa bio je na celu drzave zadnje 4 godine i nista se nije promijenilo
Pa da nije bio zadnje 4 godine svasta bi se promijenilo ali nagore.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Malo je ko opljackao BiH kao SBiH za kratak period,zadnji put je o reformi policije pregovarano 2008.godine danas je to nezamislivo,jer nam je Silajdic obecao 100 % BiH i da ce ukinuti RS,rezultat vidimo
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚜⚜⚜⚜⚜
Vrlo lijepa vijest! Svi normalni i dobronamjerni ljudi, svi koji zele da Bosna i Hercegovina bude svih nas, svi za Komsica da glasaju i da ga podrze. Inace, idemo opet u pljacke (pogledajmo sta su namuradili za 25 godin ovi Covici, Dodici i Izetbegovici). Vrijeme je da odu, vrijeme je da nas puste da zivimo.
Obavezno glasati za KOMŠIĆA i ne glasati za KONAKOVIĆA i ŠĆEPU. Naime, postoji tajni plan Čovića da uvuče u koaliciju na nivou F BiH Konakovića i Šćepu (i nekoliko drugih sitnih strančica), ako oni dobiji dovoljan broj glasova. Pri tome bi Konaković postao premijer F BiH, a SDA bi bila odgurana u opoziciju. Ako ne volite SDA, onda glasajte za SDP samo ne za onaj dvojac koji će HDZ-u dati 3. entitet.
Ovo da ce Efendic,podrzati Komsica,Bakirovog koalicionog partnera,mene nije iznenadilo.Covjek je doso iz SDA,kao i Haris,ako se dobro sjecam,,prije osnivanja stranke za BiH.
Rade za SDA to svako zna.
Još uvijek funkcioniše ovo krilo SDA bande?
Čudo im starac Haris nije objasnio da će Hrvatima ogaditi državu zbog Sejde.
@bogumil Ne znaš Sejdu!? Ma vamo jedan, kafanska lola, 3 mandata propio, izadje iz kafane pa onda počne da bulazni 'ruši pelješki, pelješački, ma ne pelješki ...' izgrednika i pijanica, ništa nisi propustio što ga ne znaš.
💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍 02. OKTOBAR IZAĐIMO SVI NA IZBORE I PODRŽIMO JEDINOG NAM PREDSJEDNIKA, SULTANA, BEGA, SPASITELJA BAKIRA IZETBEGOVIĆA! DO S I G U R N E POBJEDE! 💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍
Trojanski magarac
Pa nece mutavog Becirovica
Ako se Denisu mahana pronalazi sto nije pristao na Ftv klopku i klopku N1, a zaboravlja se teski kriminal Novalica i respiratore koji su ubijali nase najmilije, kao sveopca pljacka zelenih 30 godina, koje Beg nikada nije osudio, vec podrzao, onda ovaj narod je propao. Zato vjerujemo u zdravu pamet. Doktor Denis pobjedjuje ako Bog da. Ne zelumo inzinjera da nas vodi.
SBih je IZDAJNIČKA stranka koja radi za SDA! SDA pored Df treba neko koce jos vise raspiliti vjestacku NESLOGU izmedju Sda i Hdz. Da bi Hdz jos vise stegao za treci entitet argumentom da SBiH bira Hrvatima Komsica kojeg ne zele. Hdz ima dzokera opet. Polupismeni sda kranluk i lazne patriote plitke pameti ovdje vide pobjedu za Bosnu, ali to je VARKA! HDZ CE USPJETI JER CE SADA DOKAZATI DA JE "SANU" USPIO S KOMSICEM.
SBIH uz Efenfica moze postati najaca stranka u BIH. Njegova djela kao nacelnika sve govori...
Bliži se 2 oktobar , nisam mislio glasati nikako. ali kad vidim sve ove prljave igre Fudo, Radončić, lipovača , Fikret Autonomaš , Denis , 11 na 1 . igre protiv Bošnjaka . Moj glas ide za Izetbegovića .
Denisa su izdali,novi član predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda je Bakir Izetbegović.na terenu mnogi aktivisti od 11 opozicionih agituju za Bakira,a za dva dana ce i zvanično lideri onih koji ulaze u vlast sa SDA pozvati svoje birače