Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rad samo kuka i za sve su im krivi auti. Nisu u stanju ocistiti grad kao ne ocekuju snijeg u 2 mjesecu u Bosni. Za vrijeme Tite svi bi se ukljucili u ciscenje i gotovo bi bilo za 2 dana sve a imali su i manje masina i sve ostalo. Ali kod nas danas vlada javasluk sto gore to bolje .
Ovakva slika i jeste najčešće u samom centru Sarajeva, kako simbolično iza izgleda Naradno pozorište :) Ali to su sve građani prvog reda :)
tesko gospodi da ostave kesu dvije smeca na balkonu dom se situacija ne stabilizuje ...
Stvarno mi neku ljudi nisu jasni. Nemate gdje sacuvati smece par dana i smatrate da ga je bolje baciti na ulicu nego ga sacuvati pred svojim vratima, na balkonu ili naci vec neko mjesto par dana. Kako vas nije stid da kazete da nemate gdje, sve je bolje nego ga bacati po ulici, oko kontejnera i sl. gr u u potpunosti se slazem s tobom Eko policija sad je najbolje vrijeme za zaradu :)
PALITE SMECE PRED ZGRADAMA. Jos cemo imati epidemiju ako privuce miseve... Podrumi bi bas privukli miseve i eto ti epidemije po zgradama! PALI SMECE!
Razumijemo svi da se smece tesko moze u kuci drzati, ali ako bacimo vani, zivotinje ce to rascupati. Kao sto neko rece, hranu bacite zivotinjama, a ostalo u velike crne kese. Ako imate supe ili podrume ostavite kese tu. Bolje nego da nam grad bude kao Napoli. Flase, kao sto vidim neko bacio na fotki, se mogu lako drzati negdje u kuci. Nije njih toliko nuzno odmah baciti. A RAD bi mogao poci sa kamioncicem i pomalo kupiti iz i ispred domova. Ne trebate cekati da snijeg sa i oko kontejnera se otopi.
pametan je bio kusturica kad je pobijego od nas
Smece je manji probleblem,interesantno je to da su stanari ovog bloka zgrada uredno ocistili svoja vozila a to sto hitna sluzba vatrogasci itd nemogu prici ulazima to nije bitno NEVJEROVATNO
Gospoda ocito nemaju djecijih pelena za bacat! Balkon mi vec lici na kontejner. Kada misle poceti sa radom?! Kad se snijeg otopi?
Nema tu građanina, sve go ha.jvan, čo.ban i međed
džaba cistite..veceras ce vas opet zarpati..jer ste jako azurni..tamam ce da bude cisto do juna..hahahahahahaha
Dok se iz Kantona hvale kako je Vogošća najočišćenija općina, sinoć sam vidio da je čovjek lično platio bageristu da se očisti naša ulica. Naravno, snijeg koji nije bilo moguće lopatati. Ovo je cirkus
zsto se nije ocistilo odmah? zato sto ste isli na jahorinu da cistite Tadicu i Josipovicu... pa sta ako su i oni zatrpani? to vam oni plaćaju režije i kojekakve poreze? od njihovih vam para bude redovna mjesecna plata? j..b.. vas oni sve redom je li ih ko tjerao na jahorinu? bujrum evo u grad k\'o normalan svijet..pa neka budu ovdje..a ne po nekim čukama gore da sastanče..pa građani ispastaju..s.m...r...a...d...o...v...i.... jedni
A GDE ĆU OSTAVITI SMEĆE ????
jok, građanima nego načelnicima općinama i direktorima JKP
vi dok ocistite ulice koje su nedaleko od glavne ulice mislim da ce proci jos jedno 7-10 dana..iznenadilo vas opet u februaru!?!?aaaaaa
custa je najbolji ljubavnik , don juan moj