Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzas sa kojim idiotima i nesposobnjakovicima zivimo. Strah me ne nase gluposti i neznanja.
A zasto, oooo Barisa, Hrvatska nije poslala zahtjev za izrucenje Purde, ili BiH za izrucenje Jurisica. Vec se ti nasao pametan da saljes izrucenje Divjaka.
E moj Barisa, prokazan si kao Dodikov covjek. Hrle kaze da zahtjev nisi mogao poslati bez optuznice i naloga za hapsenje. A nemas ni jedno ni drugo. Pitaj Divjaka kada se vrati sta si mu uradio, kakvu uslugu ucinio.
SKANDALOZNO JE DA U TOJ Bee Haa I DANAS AKTIVNO RADI AL QAIDA. OVA SUGA CE U ROKU 7 DANA BITI PRED SUDOM JER JE ZAJEDNO SA ONIM BALKANSKIM TERORISTOM ALIJOM IZMETBEGOVICOM PROTJERAO SAMO IZ SARAJEVA 180 000 SRBA I NJIHOVU IMOVINU OPLJACKAO KAO STO SE I DAN DANAS TRAZI 15 000 SRBA KOJI SU TRAGICNO ZAVRSILI U SARAJEVU.
SKNDALOZNO JE DA SE KRVOLOCNOJ SERVIJI DOZVOLJAVA OPET AGRESIJA NAD DRZAVOM BIH-m I BOSANCE KOJI SU ODBRANILI SVOJ NAROD OD SERVSKIH KRVOLOKA...!!! REVIZZIJA TUZBE PROTIV SERVIJE...!!! JOVANE BOSANSKA RAJA JE UZ TEBE...!!!