Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo iz Srbije se podrazumjevaju Sandzaklije a ne normalni Srbi
Racunaju li se oni iz RS-a?
pa ljudi sa Sandžaka nama nisu stranci, znaš li ti koliko je vremena Sandžak bio u sastavu BiH, i tu živi veliki broj Bošnjaka kojima je Bosna i Hercegovina matična država
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
U sustini nemam nista protiv doseljavanja. Mislim da bi kao drzava Izrael trebalo dopustiti svim Bosancima i njihovim potomcima da imaju pravo na Bosansko drzavljanstvo. Takodje podrzavam doseljavanje visoko strucnih kadrova(nazalost toga nema)! Ali ne podrzavam useljavanje sa bliskog istoka mislim da je to potpuno pogresna politika.Ovdje nisu navedeni useljenici iz Arapskih zemalja, kojih ima znacajn broj u Federaciji BIH.Ne znam na kojem osnovu oni dobijaju boravisne dozvole(zloupotreba osnivanja fiktivnih firmi, naknadno kupovina nekretnina)jedini nacin! Za Bosance je u domenu naucne fantastike da dobiju drzavljanstvo Kuvajta, Saudi Arabije i ostalih zalivskih zemalja.Ne razumijem zasto bi mi njima davali Evropsko drzavljanstvo?
@damir32 kinezi iz kine, a japanci iz japana, drugaciji su, a sigurno nema ni jednog japanca u bih.
smijesna izjava. bosanci nikad nisu mogli birati ko im naseljava zivotni prostor jer nisu ni bili vladari na svojoj zemlji. umjesto njih su upravljali turci pa austrougari koji su iz zauzeli i vladali ovom zemljim. najveci dio gradjevina izgradili su upravo oni a ne bosanci. bosanci su tu bili sitna riba.
Kako prepoznati da si sjeban 100 %? Kad ganjas papire za useljenje u bih
Pažnja. Psihički teško rastrojeni Bošnjo - Pro - zajeban1!!!
Ebes drzavu kojoj je Bosna zapad
Iz Srbije. Bolje reći iz Sandžaka.
Arapi fale, njih ste zaboravili
pa dje su arapi?? stvarno ima ih puno..
Anketa na Ilidzi - Da li vam smetaju Turci? 78,3% odgovorilo: 'Kim, biz mi? Biz haklarımızı istiyoruz.' hahaha :D
Gdje su oni silni Arapi sa jucerasnjih komentara vrlih Klix-ovih "jastuk akademika" i "krevet dr.nauka"?
Privrememene dozvole dobivaju studenti i radnici... u tekstu ae nigdje ne spominju nova drzavljanstva....
Jogy, ne bih da ulazim u razloge tvog "pojasnjenja" niti u raspravu. Vezah se za jucerasnji clanak, koji je takodje govorio o povecanju zahtjeva za privremeni i stalni boravak, ne o drzavljanstvima.
znaci svi oni tamnoputi sto pricaju arapski su u biti srbi? a gdje su oni što nisu na privremenom boravku nego su dobili državljanstva?
Sta kaze te na to nema arapa kao sto pojedinci tvrde a ni turaka, jedno je pricati na pamet a drugo matematika.
Jedno su privremeni boravci, odnosno dozvole a drugo doseljavanje i uzimanje drzavljanstava
Pa i logično je ...!!! Za Srbiju BiH je Z a p a d ...! ! !
a za sve druge je bliski istok,što je isto tako logično
@halal passat hahaha Srbija i Bosna i Hercegovina, hahaha, ista su to govna na našu žalost. Bijeda i u Srbiji i u Bosni i Hercegovini, tavore i jedni i drugi, i jedni i drugi imaju vlast .....................do p......e m..........e sve mozgovi?
Nema drugog Boga do INTERESA! INTERES je stvoritelj svijeta i upravljač čovjekove sudbine INTERES je svemoćan INTERES govori svojim božanskim govorom INTERES sve stvara, održava i rastvara INTERES je oduvjek INTERES živi vječno INTERES sve zna INTERES sve čuje INTERES sve vidi INTERES!!! Zbog njega se radjamo, živimo i zbog njega na našoj smrti zarađuju. Zbog njega mrzimo i volimo. Zbog njega idemo u ratove i ginemo.
puno bure p.... a ovi svi za k..... . Blago nama!!