Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...da! Znas na sta mislim ! MAKE
To sto u \'\'Srbiji furaju\'\' je razlog vise da se zamislis ! Ne mozete se vi porediti sa Srbima ni u cemu, u pogledu bilo cega ste slabiji ! Odrzala vas je USA i nsplet medjunarodnih okolnosti , a one se priznati ces dramaticno mjenjaju ! Nego ljubite \'\'Dejtonski sporazum \'\' dok ga ima ...Mogli bi jednom , da ga se s ceznjom prisjecate kao vremena kada je IPAK postojalo nesto sto se zvalo Bosna i Hercegovina...
@MAKE MAKE NESTO SPOMINJES MP3??? PA DA TO U SRBIJI FURAJU VEC UVELIKO A I NOKIJU FURAJU OPASNO :-).ZNAS VEC NA STA MISLIM :-) NEGO IZVOLITE OTCIJEPITE SE :-) VI IMATE IME I PREZIME ALI BI PROMIJENILI ADRESE SIGURNO :-). NEGO PAMET U GLAVU I LJUBI BIH PASOS I RODNI LIST :-)
Ali, monstruma rodjenog u ljubavnom zagrljaju izmedju Sojcevica (tzv Patrijarh Pavle), pitomaca iz Padinske skele, onog umobolnog otpadnika od bosnjackog roda Kadijevica i evropskih politickih kurvi drzimo za vrat u Brckom. Jednog dana uz Boziju pomoc, samo cemo pojacati stisak. Do tada strpljivo raditi i ne nasedati na otpadnicko-vlaske provokacije
Za genocid u BiH kriv je srpski narod jer je nakon temeljite indoktrinacije guslarskom ideologijom plebiscitarno stao iza fasistickog velikosrpskog projekta. Razni Milosevici, Karadzici, Mladici i ostala bulumenta su samo pioni u rukama vladara iz senke iz vrha Srpske pravoslavne crkve. U toj instituciji se nalazi ideoloski i mentalni otrov koji je nazalost zagadio i umove i svijest jednog dijela bosnjackog naroda koji je izdao svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu i prevjerio u pagansku religiju - pravoslavlje.
@Make....Ti si dobar primjer onih ispitivanja u rs http://www.sarajevo-x.com/clanak/090410064!! Mozete otic ali zemlju koju ce te odnjet sa sobom je samo ona na opancima, koju ste donjeli! I vidicemo kad se pokrene nase nacionalno pitanje na Balkanu, ko je gdje i ko je manjina!
Ispravka---- Ne poznam ni jednog opancara , niti sam ih vidjao...Mada cjenim profesiju ! A kako ti stojis s burekDJijama? Lijepa si kad se duris !
Hehehe...\'\'odgovor na genocid !Djeda mraz!? Zeleni trotoari!? Pa zar i sama ne uvidjas svu besmisao svojih razmisljanja ?A vjeruj, vrlo malo opancara poznajem ! Pa mi sve i cinimo da odemo iz BiH , strpi se jos malo ! Ali kad odemo Bih ce biti malo zipovana ili kompresovana u MP3 ! To ti je anakonda, kada se \'\'Bosna ( da prostis)100%, kompresuje na 23-4%.Boli te briga , zacas je predjes na rolama , a tek biciklom ! Nisu bre Srbi ovdje minorna manjina, nego narod sa imenom i prezimenom ! Ljepoto moja \'\'brekdjiska\'\' !
@make... Mozete koliko hocete ali ne i dokle hocete. Boli mene za vase sve poteze za mene NE POSTOJITE!! Nazivi u \"nasim\"dijelovima svi imaju veze sa BiH. Odgovor na genocid vam je deda mraz i zeleni trotoari??!! Mars iz BIH gamad opancarska!!!!!
@ anakonda Ama , boli me uvo hoces ti prihvatiti ! Ovi \'\'tvoji \'\' nikoga ne pitaju kada mjenjaju nazive i farbaju trotoare u zeleno,istjruju jadnog ,djeda mraza, uvode vjerunauku i u jaslice...da bebi prve rjeci budu Allah a ne mama ! Ma daj, i kom ste vi fazonu ? Ne kmecite bez potrebe ! Nebitni ste...i licemjerni ebo vas \'\'genocid \'\'u cmarcic ! Nemojte ga stvarno prizvat !
@Make.... A sta trebam prihvatit sve sto genocidasi rade, i jos ih legalizovat??!! Neka tebi opancari kroje sudbinu, mene nece!!!
@ anakonda !? Sa koje si ti kruske pala ?
Proglasiti nevazecim dejtonski sporazum koji to i jeste, ustav iz 1992 stupa na snagu i zavrsena prica. Jest da ce bit jedno 10 dana turbulencije, ali toliko se valjda mozete strpiti bez ispijanja kafa u bastama.
Ja mislim ,najbolje bi bio da vi nas lepo napadnete ! Zapocnite brate rat...Ovo prelazi u dosadu ! Stalno BRE nesto pridikujete . Uzeleo sam se pljacke . Ajde bre, sta se ceka ? Ovako cele dane se dosadjujem ,. Ajde BREEEEE !
Pa jest, sta ce nama bosnjacima drzava ? Stvorio nam je dragi Allah, onu stvar da imamo... I...? Upropastismo je !