Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji klinac iz budzeta pare za vjere i slicna sranja zar oni nemaju te vatikansko arapske pomoci,.,.,
Nikad dosta :D
kanader te nemoze punit vjerskom mrznjom,.,. znas kako ovdje kazu samo te bog moze spasit
gdje su sad one vehabije koje kazu kako se dzamije "same grade" od svojih para a ne od drzavnih mamu im j*bem!! haram im svaka marka bila koja je otisla vjerskim institucijama. nek nema bolnica, fabrika, skola, puteva....nicega al nek ima dzamija i crkvi
Pročitaj tekst nepismenjakoviću. (paradoksalna rečenica)
???? zato sto su samo naveli koliko rs daje za crkve i manastire a nisu naveli koliko ovi ovamo daju za dzamije? jel jos uvijek mislis da drzava ne daje pare ovim nehl***vicima iz islamske zajednice, raznim hodzama i hodzicama? nepismenjakovic? jer sam napisao crkvi sto je kao srpski a ne crkava kao pravi boshnjo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ovo NIDJE NEMA....vrecu pred sebe pa...otkupiti Goli otok pod hitno...
A nije ni cudo sto se stalno zaduzujemo,gdje su sve pare isle,dobro je da ikako postojimo
ljudi gladuju! to valjda nije hitno vec je bitnije da reisu- kardinalu dupe vidi puta. sramota je to i za vjeru a i za drzvau
U isto vrijeme, građani BiH su izloženi poniženjima u redovima pred ambasadama zbog nesposobnosti serije Tihićevih ministara sigurnosti u Vijeću ministara BiH. Omladina iz cijelog regiona slobodno putuje i studira u Evropi, dok naša djeca zahvaljujući SDA i vlasti ostaju u getu.
to im je i cilj... i 20 godina su radili na tome da od drzave naprave kasabu.
Čega se pametan stidi, budala se ponosi.
Ponoseći se svojim potpisom na tzv "prudski sporazum", kojim je svojim partnerima u SNSD-u i HDZ-u isporučio podjelu zemlje, Tihić krivi opoziciju za stanje u koje je doveo zemlju u zadnjih osam godina.
Tihić je na mjesto premijera postavio Nedžada Brankovića koji je federalni budžet zavio u crno u toj mjeri da je Federacija BiH bila prinuđena na sklapanje stand-by aranžmana sa MMF-om pod zelenaškim uslovima. I umjesto da objasni građanima BiH zašto je njihovu djecu prodao u bijelo roblje i ko će platiti najveću cijenu vraćanja kredita od 1,2 milijarde eura, Tihić im poručuje da više vjeruju njemu nego svojim praznim novčanicima.
Meni je draze da se od drzavnog novca grade dzamije nego da ga uzima Sratko Slagumdzija i co.
vi rajo koja cita kao da ste maloumni retardirani , defektni intelektualno , bez razreda skole ikakve , ma cak i nepismeni , kada ocitu pojavu jednom jedinom rijeci ne nazovete.
Kaznice njih bog.
Svi već odavno znamo da imamo najgori mogući ološ na vlasti koji pokrade i Boga i oca. I šta mi radimo da se riješimo tog istog ološa kako bi nama i našoj djeci sutra bilo bolje? Jedno veliko NIŠTA! Narod bira i zaslužuje vlast.
2012 - Vijeće ministara BiH - Međureligijsko vijeće u BiH - 100.000,00 -Potrebe rada Hahaha gledaj kome oni bacaju vreće para, hahah http://www.mrv.ba/lat/projekti/susreti-mladih-teologa
Ja bi uveo zakon da se političarima, za koje sud utvrdi, da su ogrezli u kriminalu, i korupciji, može izreći kazna smrti kamenovanjem! Kazna bi se naravno izvršavala u Hercegovini, gdje ima dosta kamena!
ovo je samo ono sto se zna...a sta se ne zna mozemo misliti koliko je!
Dijele kome oni hoce, pa se zbog tog novac i ne moze rasporedit tamo gdje je neophodan.