Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ih fino nagraditi, a ne samo slikama....
Pazite samo ovaj apsurd, covjek koji je gradonacelnik poziva odgovorne da »odrijese kesu.« Zar on kao gradonacelnik nije dio tih odgovornih koji bi trebalo da odrijese kesu ili je on nesto trece. Doduse, sta ocekivati od gradonacelnika-volontera ili gradonacelnika na ugovor o djelu.
Pa samo to ima iz svoje galerije. Nema raja para da kupuje umjetnine, pa Ivo prazni svoj fundus - za čije novce?!?!
Lahko se promovisati preko ovakvih ljudina, a hajd se ti promovisi svojim radom i rjesavanjem problema u gradu, a ne da nam gradjani hodaju izujedani, jer si ti nesposoban da napokon vise stanes tome u kraj. Bolje ti je da se ne javljas nikako!
odrijesi je ti, djela komsicu a ne rijeci...
Pa dobro Ivo a šta si ti, jesi li ti neodgovoran?
Pa dobro Ivo a šta si ti, jesi li ti neodgovoran?
Prepisujete od Srba.
A da malo pritisnes te odgovorne ? Jesi li gradonacelnik ili ne.ili kao i svi ostali nemas te ovlasti ?
Hoce li Delalic i ovu drzavnu medalju politizovati i iskoristiti u predizbornu kampanju SDA kao sto su uradili u Novom Gradu sa Semirom Efendicem?
Pazi sta sam ti rekao kad na plakatima vidis Delalica ili neku klapu iz SDA kako masu drzavnom medaljom