Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško da će doći mlađi i perspektivniji gradonaćelnik od Behmena. Čovjek preuzeo funkciju gradonačelnika prije mjesec dana i eto uspio odmah ukinutei važne projekte. Zar vam nije više dosadilo da kritikujete sve što nije SDP-eovsko.
Ja nam gradonačelnika i g..... Najsmješije u svmu tome je što je čovjek rođen i živi u Kiseljaku i uopšte nije upoznat sa problemima grada, a da ne pričamo o tome da je ukinuo nekoliko vrlo značajnih projekata koji su godinama finansirani od strane grada, kao što je rad sa maloljetnim delikventima. Sramota, još jedan lopov više na političkoj sceni koji samo gleda svoju guzicu!
Nism ni baš sretan sa svima u Skuptini grada. Ali budžet određuje u najvećem dijelu Kanton. To znači - nema para - nema ni finansiranja projekata. U svakom slučaju viječnicima bi trebalo ukunuti bilo kakve prinadležnosti, jedna primanja već imaju iz OV iz kojih dolaze. Malo gradskog patriotizma nebi im falilo.
Mozak ti je taman kao i potpis. Nije bitni gdje si rođen i čiji si - bitno je šta umiješ da uradiš, a da bude i korisno i pošteno.
Kad se sastane s nekom lijepom delegacijom pa ga srce opali...
puno bi bolje bilo da je na ovoj funkciji jedan mlad i sposoban čovjek, pun energije i elana, sve neki fosili
Pa ja! Mladost i mudrost i ostale vještine upravljanja nekako nebudu kosolidovani do nekih godina. Sve što je zeleno i brzo, brzo se i dokaže da je kuso.
stvarno čovjeku ne leži ova pozicija i dzaba, tako je