Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kur josipovic je stiga u posjetu federaciji bih
www.kraljevskaporodica.ba
konfederacija s bošnjacima, taman posla, jednog zla se riješili, pa nam treba drugo još veće...
Dobrodošao Predsjedniče!
izgleda da je rat ostavio trajne posljedice na mentalno zdravlje bosana.
to su trebali davno učiniti TUĐMAN I IZETBEGOVIĆ, pa onda i ne bi bilo onoga što nam se desilo...izgleda da će morati doći do te konfederacije, jer drugačije nećemo moći opstati, ni mi, ni hrvati, jer smo isuviše mali za EU...
...oh da me smaže odozada neki Hrvat i to Dalmatinac veliki...
BiH je najbitnije ući u konfederaciju sa Hrvatskom i ne trebamo se više brinuti dali ćemo ući u EU i Nato..Hrvatska je vojna sila u regionu i u Nato-u su i kada bi predali BiH u konfederaciju sa Hrvatima, Srbi bi se razbježali iz BiH u roku 48 sata od straha od ustaša, Bošnjaci bi preuzeli vlast odmah na cijelim teritorijem kako je bilo i prije genocida, to je zbilja najbolje rješenje za BiH da opstane i očvrsne gospodarski vojno i politički..