Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsic je konza! I najbogatiji je, duhom, moralom, postenjem i hrabroscu!
moj glas ide Komšiću.
Koja gomila gluposti, ovo nije ni priblizno tacno!!! Cuj, Komsic ima 1000 eura, ma dajte, ne zahebavajte narod!!! I kako neko sa 1000 eura plate moze da se zaduzi 70 000 eura, koja je to banka koja daje takve kredite...po toj logici, na zapadu ne bi ni mogao dobiti nikakav kredit, ni onaj potrosacki, za televizor!!! Koga vi farbate kad je samo vasa budzetska plata za usrane ljiljane bar pola te cifre, a valjda i predsjednik drzave ima neku platu. Ebo vas onaj ko je napisao ovo.
volio bih nemati kao Komsic - ovo je najbezobzirnija laz - svi su oni puni ko brodovi a ni komsic ne zaostaje nista za njima. Manipulacije sa imovinom koju stavljaju na zene, punice, rodjake, sestre, djecu, a posebno majke i oceve sve ove predsjednike, a posebno i naseg Zeljku cine jako, jako, jako bogatim ljudima. Zato jos jednom volio bih nemati ko Komsic, tako i ja, tako i moja djeca, tako i moji unuci...
komšić je dobar čovjek bez obzira na imovinski karton isto kao i josipović,naprijed socijaldemokratija
Svaka cast Zeljko,G-in si pravi a zivis ko svaki prosjecni Bosanac skidam ti beretku ljudino,zmaju!BiH4EVER!
Ko vas j..., vi ste ih izabrali. Vi ih placajte. Prema navedenom se vidi za koga treba gasati a za koga ne.
KOMSIC .... FUKARA ALI LEGENDA!!!!!!!! Hajde barem moze da putuje po svijetu :)). Koliko su se nakrali ovi ostali jos mi zao covjeka sto nema barem duplo.
KAKVE SE OVDJE LAZI PISU I GOVORE. ZA KOGA RADI OVAJ SA X??? CUJ KOMSIC IMA 1000 EURA..TO JE NOTORNA LAZ...KOMSICEVA PLATA SA SVIM IAZDJE PREKO 5 000 KM TO SE VRLO LAHKO MOZE PRIVJERITI..1000 EURA JE IMAO NEKADA DOK JE BIO NACELNIK NOVOG SARAJEVA.
Komsicu treba dodati imovinu Silajdzica i Radmanovica. Mislim... bar kad se broji ciji PREDSJEDNICI imaju najvise. Ipak mi jedini na planeti imamo dva backupa u svako doba.
@sve je laz potpisujem
Ovo je cisti predizborni trik i reklama u korist sdp i naravno Komsica!!!
@komentator Ako iznese cvrste dokaze i jake argumente RECI MU DA JE KOMUNJARA Jel to tvoj moto
Sta je ovo...ista vijest i ovdje i na index.hr :D
kako smo mi bosanci pakosan narod....najvise bi volili da niko nista nema, ako ja nemam onda da i umire moj komsija, i svi ostali...ako ja imam, ipak volim da mi umire komsija od gladi...ako ja nemam, a moj komsija ima.... moj komsija je lopov...i ako ja nemam blage veze kako je steko bogastvo... ja u zivotu nisam vidio narod kao nas, ljubomora nam izbija iz ociju...sad nepricam za ove korupirane politcare koji kradu pare od naroda...a ima njih koji i nekradu ali za nas bosance oni su lopovi zato sto imaju vise od nas... to samo ima kod nas... da imamo svi milione opet bi se mrzili i nazivali jedne druge lopovima... cist dokaz je Fahrudin Radoncic, covijek koji je zaposlio stotine mladih ljudi koji nisu imali posla i pomogo jos toliko...a za nas bosance on je lopov...a ono sto covijek pomaze i zaposljava ljude to niko nevidi...