Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@altair ko da ce vas neko pitati neshta,shuti tamo u tih svojih 24%
Ivo nemoj da bi jeo sta kod njih, pogotovo ne diraj njihov escajg. Pogan je to samo takva, nisu u stanju svoju guzicu oprati vec je samo brisu papirom, ruke ne peru poslije hale...... Neka te dobro dezinfikuju kad napustis rs.
....ne objavite ovo??? JOSIPOVIĆ: DODIK OTVARA PUT POVRATKU HRVATA U SRPSKU Predsjednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je da su riječi koje je danas čuo od premijera Republike Srpske Milorada Dodika \"put koji otvara povratak Hrvata u RS i svih onih koji se još nisu vratili u svoje domove\". \"Moram reći da sam veoma zadovoljan onim što sam čuo od premijera Dodika, a to su riječi pomirenja i riječi koje podstiču povratak i saradnju\",
na zapadnoj strani Mostara na jednoj zgradi se nalazi grafit sa nazivom :\"Josipovicu umri\" ... Moj dragi Ivo, tebi svaka cast, ali narod vise nikada, ama bas nikada nece moci zajedno, vec ono koliko se mora. Sta se moze takva nam je sudbina.
Samo si se zaj.ebao ovoga puta,Bošnje Muslimani,kojima je BiH jedina domovina NIKADA na to neće pristati,jel valja ova,\'aa kada 1992 niste uspjeli u toj nakani o današnjem vremenu neću ni da razmišljam,razlika,NEUPOREDIVO !!!! Bosna i Hercegovina,jedina nam Domovina!!!!
@hehe bosna je od vajkada srpska i hrvatska zemlja,ako vam se ne svidja sto cemo je podjelit mozete razgulit u Tursku
@Bok Kulin Ban kad bi se digao iz groba i vidio posrbice (pravoslavce) u Bosni opet bi umro : ) pravoslavaca nije bilo u Bosni sve do dovodjena robova za vrijeme otomanskog carstva ...
a da vi razgulite do turske, a?
hajmo onda razgulite u sr i hr pa tamo imajte odnose.. Bosna i Hercegovina
Moraju se razvijati dobri odnosi izmedju Srpske i Hrvatske jer imamo najduzu medjudrzavnu granicu, skoro hiljadu kilometara. Bosnjacima je tu puno lakse jer na svojih 24 posto imaju samo Izacic da izadju u svijet pa ne moraju razvijati dobre odnose sa susjedima.
Nadam se da je gosp. Josipović popio tablete. Bojim se da će se neugodno iznenaditi na razgovoru s Miloradom Dodikom, pogotovo načinom na koji on ugošćuje političke neistomišljenike i stavovima o povratku Hrvata na svoja prijeratna boravišta.
Stefan Tvrtko, gospodu mojemu bogu spodobl\'su me nasledovati prestol moih preroditel, gospode srbske (kralju Srbljem i Bosne i Pomoriju i Zapadnim stranam, i po torn naceh s bogom kraljevati i praviti prestol srbskije zamlje). $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ Rimski papa salje 1188, dubrovackom nadbiskupu plast i potvrdjuje stara prava dubrovacke crkve. U pismu pominje srpsku Bosnu: \"regnum Servilie, quod est Bosna\" (srpska kraljevina koja je Bosna). To je bilo vrijeme bana Kulina.
\"...Ovo je druga posjeta Josipovića BiH od kada je preuzeo dužnost predsjednika Hrvatske, a prva posjeta jednog hrvatskog predsjednika RS...\" Josipovic je odlucio sa svojim BiH saradnicima, napokon uvesti red u tvoj drzavi.
koja gora ivo koja gora ivane