Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja lakrdija od drustva! samo naivni bosnjo moze ovom covjeku doddijeliti neku nagradu, zamislite dijeliti nagrdu covjeku kojinje aministirao citav set korumpiranih i kriminalca koji su na vlasti u makedoniji. citava evropa mu zamjera pa ga i natjerase da ponisto tu sramnu odluku a bosnjo dijeli nagradu. eh jadn narod ko ih vodi.
Ne moze biti nista OK dok postoji nesto sto je stvoreno genocidom i zlocinima, to je isto kao da je poslije 2 svj. rata nastavila postojati oblast zvana "republika nacisticka" i jos ima pravo veta i da koci sve sto joj se ne svidi
Na balkanu zive mnogo losi ljudi,zato smo svrstani medju turbulentne regije.
kakoJ kolumboooooo ;D