Premijer uputio budžet u Parlament
64
Ivanković Lijanović: Nikšić nastavlja kršiti zakone FBiH
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, Niksicu. Ne dozvoli Lijanovicu i SDA tajkunima nezakonite kredite. Ojadili su drzavu, narod i radnike. Puna podrska, premijeru u borbi sa SDA i njezinim interesno povezanim satelititama i propalim stranackim biltenima.
Ovo je cini mi se jezik cistog ratnog profitera i lazova koji leklamira da kupujemo domace proizvode,a ubi nas uvozom krava iz Madarske!! Mislim gospodine lijanovicu prvo dobro pocistite ispred svoje \"avlije\"!!
Kupuj domace- KRADI NARODNO, to je Lijanovic.
narode moram uzet pravdu u svoje ruke,pošto je tužilaštvo kupljeno od SDA. U svakoj opštini i kantonu locirat kancelarije SDA i 10 največih SDA kriminalaca i njihova auta ili njihovih žena ili djece. Ostalo znate sami...
zbilja su se crveni kmeri potrudili da svoje sekretarice zaposle na forumima da pišu za sdp jer ništa drugo i nerade
Jel znate narode kako su se Lijanovici obogatili. Evo prave istine. Oni su zajedno s Lukom Rajicem nekadsnjim vlasnikom Dukata iz Zagreba a sad vlasnikom tvornice lijekova u Hrvatskoj sve dinarske rezerve i sve dinare sto su bili u Hrvatskoj prebacili u kamionima preko granice u BiH i lijepo zamijenili za njemacke marke. Od tog novca Lijanovici i Rajic su imali jedan veliki postotak. Et tako su bosancima zavalio dinar a dojc marka otisla u Hrvatsku. I sad on nesto prica o postenju. Samo presjeci dotok novca i bratija iz SDA i poltroni su gotovi.
A ko ce ovog u.t.su osuditi za kupovinu izbornih glasov za 100KM i Benetton majice? I on ministar, tugo moja.Pa da i mene budale, takvi i jesu u politici.
.
fuj gaboru! idi radi a manje pametuj... ko preskoci cas lose mu se pise! crkli da bog da svi koji radite protiv b&h a ti lijanovicu drzi se salama or whatever!
sto ne kaze jasno koji clan akona, vi iz KLIXA manipulisete javnost, sto ne pisete malo o afereama u razvojnoj banci
Dodijeli ministar Jerko sam sebi 10 milijuna maraka od države i za te pare kupio nove supermoderne strojeve za preradu mesa. I sad inžinjer objašnjava: – Evo vidite gospodine Lijanoviću, samo ubacite u ovaj stroj tele, stroj ga automatski zakolje, odere, očisti, predadi, obradi i iz tog stroja iziđe gotov proizvod – kobasica! - Odlično, a zanima me da li je moguće obratno? Da ugurate kobasicu a da ispadne telac? - Ne gospodne, to je samo vašem ocu uspjelo!. tko nas vodi. a što radi onaj inzko koji je instalirao kriminalca lijanovića na vlast. jeli živ on uopće. nešto se izgubio otkada ga se stalo prozivati. i kakva je ovo država kada jedan političar javno krade na sve strane i kada se javno rade malverzacije. svima poznato a nije sankcionirano već dapače još na vlasti. oni uhićeni u zenici bi trebali tužiti državu za diskriminaciju
sta je trebao tebe kobasicara da pita hoce li ili nece.
Zar ovaj Tihićev kriminalac nije uhapšen? Na šta je SDA mafija spala da rođene ljude tjeraju od sebe ako progovore o SDA lopovluku kao Desnica i Džaferović!
u cemu je razlika imedju sds-a koji je blokirao rad vlade 92. i sda koji to sada radi?
jedino ovdje se ne selektiraju misljenja i vidi se koliko su komunisti zapjenili-u avazu brisu sve normalne komentare
Pljačkaš & atentator izašao iz guze Valentina MajMoončića da kaže nešto pametno. Jad od države. Ali ovog bandita u Vladu je doveo islamofašist Zlajoglu, to ne treba smetnuti s uma.
Niksic ce odgovarati pred sudom i sluziti kaznu zatvora zbog krsenja ustava