Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo se radujem da su svi,ali bas svi protiv ovog trecg kanala.Dobro su rekli ovi lijanovici ima precih stvari.
Preglasavali Bošnje godinama i Srbe i Hrvate i to nije bio problem. I otvorili im oči. Sad je preglasavanje problem? Ko se mača laća, na kraju ga podudla. Bošnje.
ma kakav kanal na hrvatskom,ni govora,ionako ni federalnu tv ne gledam zbog previse croatizma
HERCEG BOSNO SRCE PONOSNO Da nije bilo Hrvata 1992,ne bi bilo ni BiH,danas bi sve bilo RS
Ja ću svusvoju ušteđevinu tačnije ukradene pare od hrvatskih haških vitezova sve pare zarađene od radova za rvatske ceste po tri puta većoj cijeni i sve špare ostvaene kao penzioner i tam i ovamo a na osnovu mojih ratnih zasluga na prvim linijama logistike tipa vreća deujč maraka za napaćene rvate u srboslaviji dati na inicijalno oli ti početnićko tehničko opremanje kad se vratim u rodnu grudu da šta vidim na rvatskom jeziku jer me ovdjekarce u Zagrebu udavi Tesna kož 1,2,3 bez tiltova
Naravno da će hrvatski kanal ZAŽIVITI,od toga ne možete pobjeći...vi ste kao "za ravnopravnost" a protivite se svemu što Hrvati zatraže...ako je ovo država sva tri njena naroda,i ako jedan narod unutar te države ne osjeća punu ravnopravnost,onda mu trebate pomoći i dati podršku... Šta dobijate sa tim,što ste protiv hrvatskog kanala? Ne dobijate NIŠTA!!! Kanal će se uspostaviti kad tad,jer će uvjek dolaziti na razmatranje u skupštinu,sve dotle dok se ne usvoji... Sa vašim odbijanjem,samo jačate ODBOJNOST Hrvata svemu što ima veze sa Sarajevom i nekom "vašom" BiH...sa tim,samo jačate i produbljujete DOBRE ODNOSE između Srba i Hrvata... Srbima najviše paše ovo stanje... Ja znam da Srbi to koriste,ali opet im VELIKA HVALA...bez njihove podrške,nebi bili u vlasti na nivou BiH,niti bi razbili federalnu ećinu...ovako,sve ovo imamo samo zbog Dodika i SRPSKE PODRŠKE
Zatvorite granice BiH i zaboravite na nas bar na jedno 10 godina,mi cemo se vama draga EU i SAD javiti kada se dogovorimo,a vise i svi znaju kako se mi jedino mozemo dogovoriti ,)
DA za hrvatski tv kanal!
DA za hrvatski tv kanal!
Redovno plaćam pretplatu i ubuduće hoću da znam za koju TV.Što se tiče kanala na Hrvatskom jeziku nemam ništa protiv ako ga ja ne finansiram
HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA! HERCEG-BOSNA!
REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA! REPUBLIKA SRPSKA!
Škutore u jame duboke
Je.b.em ti m.a.t.e.r. i.sl.am.sk.u osmane :)
Jest vala Osmane, ne tako davno Vucko Kar-adjic je izmislio srpski. Blekavci donedavno nisu imali osim jedan padez, i to nominativ. A sad i ovi magarci iz Hercegovine. Sta oni hoce? Neka ricu ko im brani, ali ne na TV-u.
pricajte vi sta hocete ali lagumdzija i radoncic cine sve vise ustupaka srbima i hrvatima!sad na hrvatskom sutra na albanskom japanskom itd!stvarno su im skupe fotelje g.ace ce skinuti i dati!!
U Bosni je samo jedan jezik i zove se bosanski. Postoje iskrivljene varijate naseg jezika a koje je neko nazvao sokacki i vlaski. Kakav je sad taj tkz. hrvatski nemam pojma. Sta sve nece izmisliti ovi latini na celu sa papom, cudo jedno.