Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih dobrovoljno iselio iz te zgrade da ne srecem tog krmka po hodnicima.
Kaže Čavara dobar ovaj novi trotovar.
Ne, on kaže ovaj novi nogostup je krasan!
Iselite se svi komplet, ionako narod od vas nema nikakve vajde.
dw ces na marinka on je vec ugrozen
Šta ti tražiš krmak, ti nemaš ništa sa predsjedništvom, ti nepoštuješ ni državu ni njene zakone, a živiš od te iste države, kako te nije sramota primati tolike novce od države koju nepoštuješ i koja kako kažeš nije dobra pa onda nije dobar ni novac takve države.Svi koji nepoštuju državu i njene zakone a žive u istoj treba protjerati i ako bog da i to će se desiti.
Sta velis narusena vam je bezbjednost a od koga vam prijeti kad ste izabrani voljom naroda i radite za narod. Tebe treba iselit iz tog presjednistva jer nidje nema da presjednik jedne drzave ne prisustvuje proslavi koju slavi ta drzava ili si ti presjednik kad ti treba kupit novi audi i postavit trotoar i opremit kabinet, tad ti je drzava dobra i kad prvog odews na kasu a poslije i prije to nije drzava.
ivanicev zivotni moto ko corbina pjesma "zasto uvijek k*** sviram "
Ohoho. E to se zove "deložacija". Možda bi dobro bilo da se izbjegne deložacija i da se dio BIH institucija preseli u Banske Dvore u Banja Luci.
Bilo bi sjajno kada bi potpisao i kakav papir da istjerujete sami sebe. Kolektivno, a ne rotirajuće, i to na što duži period..
Ne znam jarane, možda bi bilo najbolje da ti gledaš svoja posla ! I da nakon najnovije odluke Ustavnog suda BiH U ISTOJ ZGRADI tražiš i NJEGOVO ISELJAVANJE, jer imaš namjeru da nazoveš svoj kabinet 9. JAnuar !
Jer za tebe je Ivaniću to UStavni sud ZAJEDNIČKIH INSTITUCIJA !
Raja znal neko ovo rasklopit ?? Ma BJAAAAAAŽI, blaaaži !! https://www.youtube.com/watch?v=XanBlEhSEzs
budalo Bakir uzimao rentu,,kolko si naivan,,
@integrator. Nebi ba ni primjetio wc śolju u dnevnoj,taj ide ma ljepi vanski😂
Pa neka dodju i Srbi, ali ne, njima je BL glavni grad, nema Sarajeva za njih.
@Strucni.. 😂😂A sad je Lud ko Struja.. Trofazna..😆
Klix guzarama bi pametnije bilo da odu do Janje i snime reportazu kako je Bingo kupio slavnu SEMBERKU, i bas danas pokrenuo proizvodnju. Stotine nasih povratnika ce biti zaposleno Da ne gledamo ovog glavonju
šeširdžija ne brabonjaj ;)