Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidimo po RS genocidnoj tvorevini kako se sa mezarima povratnicima i spomen obiljezljima mire, jel ko od vas smrda to osudio?
Mladic je djelijo djeci bombone sutradan toj istoj deci poklo i pobijo oceve i bracu
Nista pametnije odavno nisam procitao. A sta Bakira boli briga nit je ratovo nit je babu ili brata izgubio!
ako cemo pravo, srbiji i nije nista drugo preostalo!
ko neka drzava srbija.
STO JE DOBRA OLUJA U OVAKO TOPLIM DANIMA
Vidi krmeta krmastog. Necete se vi miriti kada je vama ku.cu ceif,nego kada i mi to budemo zeljeli.
Ima li iko normalan da u to vjeruje moj Mladene? U oči nas gledaš i se.reš...
Pokazujem spremnost da više ne želim biti lijen. Ima da ošišam travu. Hajde, sutra ću... Maaajke mi...
Da se podsjetimo sa kime zivimo https://www.youtube.com/watch?v=EjTwPCaMd28 https://www.youtube.com/watch?v=ghS23RmfbDM i onda sa njihovog portala komentari hahahahah Treba da pokazemo kakva smo zemlja domacin, i na pravi nacin da ugostimo strane drzavnike pa ma iz koje zemlje oni dolazili. Evo momenta kada ce Srbija najbolje do sada pokazati kako se docekuju oni koji koriste kamenice kao dobrodoslicu. nece im faliti ni dlaka sa glave. Ali svi komentari idu ovom politikom...nemozes vjerovat
Iskreno Ivaniću, bole nas kurci što ćete se vi sastat i dogovarat neke planove o kojim narod neće imat pojma. Zato ga duvaj nježno :P
Kad Srbija nudi ruku pomirenja tenkovi osvanu po okolnim brdima doduse sada nemaju JNA ali njima nikad ne trebs ledja okrenuti.Bakiru nek Vucic ponudi onu stvar rado ce prihvatiti kao i Covicevu.
IVANIĆU! Samo da Vam dadnem do znanja, da ako bi se slučajno zaratilo, MI HRVATI nećemo više ratovat za Muslimane! Srdačan Pozdrav
Vi hercegovci i niste ratovali za NAS vec protiv Nas..kuzis I da sjedite samo mi smo na dobitku
Posto lako zaboravljas da te malo podsjetim https://www.youtube.com/watch?v=rIjT9Z6-4b4 Oni pamte Jasenovac a pamtis li ti ovo..poltronu ucmali..stid da te je!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stvarno su ovu srbijanci nebeski narod! Mi njima otkazemo fino lijepo posjetu njihovog predsjenika pa im onda napadnemo premijera a oni opet nas zovu tamo... svaka im cast! :)
Jest, samo me zanima koga ce sljedeceg uhapsit i maltretirat sto je branio svoju domovinu.